Facebook-boom til Støjberg

Antallet af tilhængere er eksploderet, efter at Venstre-kvinden skrev sin opdatering fra biografsalen

Arkivfoto: Stine Larsen.
Arkivfoto: Stine Larsen.

Bølgerne er gået højt, og kritikken har været krads.

Men Inger Støjberg er et hit på Facebook, efter at hun tirsdag aften langede ud efter gruppen af indvandrerdrengene i Cinemaxx-biografen.

Hendes opdatering er nået ud til 1,4 millioner personer på Facebook.

Mere præcist betyder det, at budskabet har været præsenteret i de danske Facebook-brugeres feed i højre hjørne.

Og selv om der har været skudt i begge retninger under hele debatten, er der ingen tvivl om, at sagen har været en succes for Venstres politiske ordfører.

Arkivfoto: Uffe Frandsen Dansk politik Støjbergs Facebook: Opdateringerne handler om islamisme

Siden hun skrev sin opdatering klokken 22.34 tirsdag aften, har hun fået næsten 4400 ekstra 'likes', så tallet nu har passeret i alt 43.200.

Inden Inger Støjberg skrev om sin biograftur, havde hun 38.926, der fulgte med på hendes Facebook. I skrivende stund er tallet nået op på 43.275, og det stiger hele tiden.

nationen Politik min bare røv: 81 procent støtter Støjberg

Inger Støjberg fortæller til Ekstra Bladet, at hun er glad, men også overrasket over opbakningen.

- Ja, jeg er overrasket over omfanget, for jeg synes egentligt ikke, at det er særligt kontroversielt at sige, at man skal opføre sig ordentligt i en biograf, og at der er en gruppe indvandrerdrenge, der har et attitudeproblem, at de burde sænke skuldrene og gå verden i møde med et smil i stedet for. Men jeg er utrolig glad for den opbakning jeg har fået, siger hun.

Inger Støjberg blev håndplukket af Lars Løkke til rollen som politisk ordfører, fordi hun er i stand til at slå igennem med en indvandrerkritisk tone. (Foto: Jens Dresling/Polfoto) Politik Løkkes Pitbull: Derfor er Støjberg så bidsk

- Jeg bliver altid glad, når folk bakker op om mine synspunkter. Jeg har selvfølgelig lagt mærke til, at mine holdninger nogle gange fremkalder stærke reaktioner. Både fra dem der er enige og dem der er uenige. Men sådan er det, og hellere det end at det hele bliver en omgang 'leverpostej'.

(Foto: Jonas Olufsen) Dansk politik Irriteret Støjberg erkender: Jeg ville skabe debat

0 kommentarer
Vis kommentarer