Flygtninge fylder i spørgetimen

Der vil formentlig være rigeligt at spørge om, når statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) klokken 13 svarer på spørgsmål i Folketinget

Efter tidens tendenser at dømme vil dagens spørgetime med statsministeren, som går i gang klokken 13, formentlig være præget især flygtningedebatten og muligvis også gårsdagens præsentation af Vederlagskommissionens rapport.

Se også: Claus Hjort træt af jammer: Borgmester dybt skuffet

Debatten om fordelingen af flygtningene fik endnu et nøk i den skarpere retning, da finansminister Claus Hjort Frederiksen udtalte, at han var træt af kommunernes jammer over manglende midler til fordeling af de mange flygtninge, der pt. kommer ind i landet.

Socialdemokratiets formand Mette Frederiksen udtalte i den forbindelse, at finansministeren er løbet fra sit ansvar, hvad angår finansieringen af flygtningefordelingen.

Se også: Mette Frederiksen: Hjort løber fra flygtningeansvar

Samtidig debatteres det med Dansk Folkeparti som primus motor, hvordan man kan bremse tilstrømningen af flygtninge til Danmark, og det vil givetvis også være et punkt, de bringer op i dag.

Endeligt bliver det spændende at se, om de bombastiske og kritiske udmeldinger vedrørende folketingspolitikernes fordelagtige løn- og pensionsforhold fra visse partier vil blive fulgt op med reelle kritiske spørgsmål i dagens spørgetime.

Dansk politik - 18. jan. 2016 - kl. 13:08 Lønhop til politikere: Det er jo helt blæst

Og om statsministeren vil svare på disse, inden partierne inden længe indleder forhandlinger på baggrund af Vederlagskommissionens anbefalinger.

1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen