Folketingspolitiker sygemeldt

- At træde ind på Christiansborg igen er lidt som at komme hjem, siger Alex Ahrendtsens stedfortræder

To - for nu - forhåndværende folketingspolitikere i infight på Smukfest - her sender Henrik Sass Larsen Alex Ahrendtsen i græsset.

Dansk Folkepartis skole-, idræts-, medie- og kulturordfører, Alex Ahrendtsen, er sygemeldt med stress.

Han har siden 3. december været erstattet af Pernille Bendixen i Folketinget.

Det skriver Fyens.dk.

Bendixen blev valgt til Folketinget i 2015, men opnåede ligesom mange af hendes partifæller ikke genvalg ved det seneste folketingsvalg.

Nu får hun comeback som førstesuppleant til Ahrendtsen.

- Det har jeg det lidt blandet med. At træde ind på Christiansborg igen er lidt som at komme hjem. Omvendt ved jeg, at det er for en kortere periode uden at vide, om den kommer til at række længere end 15. januar, siger Pernille Bendixen til Fyens.dk.

Nyt område
De fire år Pernille Bendixen var i Folketinget, var hun partiets børneordfører.

- Så hele kulturområdet er meget nyt for mig, siger hun til mediet.

Alex Ahrendtsen har blandt andet markeret sig ved at ville have den forhenværende kulturminister Mette Bock i krig med Tyskland, fordi landet hævdede at have opfundet håndbold.

Niklas Landin og landsholdet brød sig ikke om DF-gulvreklamen under Golden League - nu går DF'er til gengæld i krig med tyskerne, der er i gang med at stjæle håndboldhistorien. Foto: /ritzau/Claus Bonnerup Håndbold DF’er raser: Tyskerne tyvstjæler vores sport

Alex Ahrendtsen ønsker ikke at kommentere sygemeldingen overfor Fyens.dk, da han har brug for ro. Ekstra Bladet har derfor heller ikke kontaktet politikeren i forbindelse med denne artikel.

DF og Thulesen Dahl fik et mareridts-valg i onsdags - og valgfesten bar præg deraf. Foto: Olivia Loftlund Valg19 Fynsk DF-spids: Tulle skal gå af

Kulturminister Mette Bock er kommet i modvind, efter hun ifølge DF har ladet sig inspirere for meget af partiets udspil. Foto: Jens Dresling Dansk politik DF i krig med LA: Vores tillid til regeringen bliver bare mindre