Forsvarsminister og radiovært skal giftes: Sådan friede han

Parret skal giftes til august og har til den tid været sammen i fire år

Der er 11 år mellem Peter Christensen og Josefine Kofoed, men det betyder ikke noget (Foto: All Over)
Der er 11 år mellem Peter Christensen og Josefine Kofoed, men det betyder ikke noget (Foto: All Over)

Danmarks forsvarsminister, Peter Christensen, og radioværtinden Josefine Kofoed skal efter fire år som kærester sige et bindende 'ja' til hinanden, når de bliver gift til august. Det bekræfter Josefine Kofoed over for Ekstra Bladet.

- Vi glæder os begge to helt vildt, siger Josefine Kofoed over telefonen.

Brylluppet skal stå 6. august i Holmens Kirke i København, og parret kommer til at blive fejret af omkring 150 bryllupsgæster.

Ingen ring i en kage
Josefine Kofoed og Peter Christensen blev forlovet i efteråret, da forsvarsministeren udstyret med champagne og blomster stillede det store spørgsmål hjemme i parrets daværende lejlighed.

Der var derfor ingen store overraskelser med en forlovelsesring gemt i desserter eller kager.

- Hvis det havde været sådan, havde jeg sagt nej. Det her frieri var lige præcis, som det skulle være, siger Josefine Kofoed grinende.

Josefine Kofoed og SF-modkandidaten Teis Volstrup viser hud under sidste års EP-valgkamp. Dansk politik Toppolitikers kæreste vil selv i folketinget

Gift før
30-årige Josefine Kofoed har ikke været gift før, men det har 41-årige Peter Christensen. Han blev starten af 2012 skilt fra sin daværende hustru efter ti års ægteskab.

Sammen med hende har han to piger på 11 og ni år. Peter Christensen fortalte ved skilsmissen i 2012, at en af grundene, til at ægteskabet forliste var, at det var svært at arbejde i København, mens man havde familie i Sønderjylland.

Nu bor Josefine Kofoed og Peter Christensen sammen i København, og de har jagthunden Sussi sammen.

Josefine Kofoed stillede sidste år op til Folketinget for De Konservative uden at blive valgt. Nu er hun radiovært på Radio24syv.

Det er dette syn, som åbenbaret provokerer flere gerningsmænd til at ødelægge Josephine Kofoeds plakater. Privatfoto. Dansk politik Politiet fangede Josefines plakat-bandit

I 2014 hoppede Josefine Kofoed i havnen, efter hun var blevet nomineret til årets valgbabe

109 kommentarer
Vis kommentarer