Fra grøn til rød: Seeberg giver skideballe til Papes nazi-islamisme

På SF's landsmøde gav den tidligere Konservative profil Gitte Seeberg en stor skideballe til sit gamle parti.

Gittes Seebergs røde stiletter var det perfekte billede på kærlighedserklæringen til SF og skideballen til De Konservative (Foto: Anthon Unger)
Gittes Seebergs røde stiletter var det perfekte billede på kærlighedserklæringen til SF og skideballen til De Konservative (Foto: Anthon Unger)

- Stop naziislamisme og stop skattehetzen. Såden lyder det i øjeblikket fra mit gamle parti, men hvor ville det dog være dejligt, hvis det i stedet var stop klimaforandringerne, stop landbrugets forurening, stop overfiskeriet og ikke mindst stop med at tale til laveste fællesnævner.

Sådan lød skideballen fra tidligere K-profil Gitte Seeberg i en tale på SF's landsmøde, der nærmest mindede om en konservativ kærlighedserklæring til Pia Olsen Dyhr og resten af SF.

Og det var ikke kun talen, der havde et tidligere rødt præg.

Se også: Landsmøde: SF-Pia langer ud efter Helle, Løkke og Østergaard

Gitte Seebergs var på udebanen iført skrigende røde stiletter, der fungerede som det perfekte billede på transformationen fra grøn Konservativ til rød SF'er

- Vores generation slider på kloden med vores overforbrug, men hvis SF vil, så kan de være med til at løse problemerne. SF er folkestyrets grønne parti. sagde nuværende generalsekretær i Verdensnaturfonden WWF.

Tidligere har Gitte Seeberg vist røde tilbøjligheder. Det skete valget i 2011, hvor den tidligere Konservative politiker gav Helle Thorning-Schmidt sin støtte.

- Jeg håber, Helle Thorning bliver Statsminister efter valget. Hun er klog og troværdig. Hun bliver en god repræsentant for Danmark, og det betyder, at det er slut med globaliseringsangsten og selvtilstrækkeligheden, skrev Gitte Seeberg dengang.

I lang tid var Gitte Seeberg en af de Konservative, der udtrykte sig kritisk om Dansk Folkepartis stigende indflydelse på dansk politik. Derfor brød hun i 2007 med partiet og var med til at stifte Ny Alliance.

Det blev aldrig den store succes og i et år siden forlod hun dansk politik til fordel for jobbet i WWF.

71 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere