Grøn profil på talerstolen med blåt øje

Et dramatisk styrt har givet Alternativets uddannelses- og forskningsordfører et ordentligt sæbeøje

Carolina Mayer på Folketingets talerstol efter sit halvmaratonstyrt. (Print: Folketinget TV)
Carolina Mayer på Folketingets talerstol efter sit halvmaratonstyrt. (Print: Folketinget TV)

Bølgerne kan gå højt under de politiske forhandlinger på Christiansborg.

Men Alternativets exit onsdag formiddag fra forhandlingerne om en ny gymnasiereform hænger på ingen måde sammen med det imponerende sæbeøje, som partiets uddannelses- og forskningsordfører Carolina Magdalene Maier i disse dage kan vise frem.

Det afviser hovedpersonen selv og forklarer, at det i stedet er tale om en alternativ løbeskade, der har ramt hovedet i stedet for benene.

- Nej. Det har intet med det at gøre. Jeg skulle løbe et halvmaraton i weekenden. Og så ved jeg ikke helt, hvad der sker, men jeg falder jeg over mine egne løbesko et par kilometer før mål og banker hovedet ned i asfalten, så jeg måtte på skadestuen og sys, siger Carolina Magdalene Maier til Ekstra Bladet og nævner, at hun for at have reklamere for Alternativet havde valgt at trække i en t-shirt med det til lejligheden yderst passende slogan: 'Jorden Kalder'.

Carolina Magdalene Maier har dog kunnet passe sit folketingsarbejde siden løbeuheldet og var sågar på talerstolen i går for at diskutere den kommende gymnasiereform, som Alternativet nu har valg at forlade forhandlingerne om.

- Det har vi, fordi de udspil bliver alt for strømlinede. Der er for stor fokus på naturvidenskabelige fag - og når man samtidig fjerner dannelse og indfører forskellige former for målstyring, så virker det som folkeskolereformen om igen, siger Carolina Magdalene Maier om forhandlingssammenbruddet.

98 kommentarer
Vis kommentarer