Han har gjort det før: Her har TV2 ændret for Løkke

Løkke insisterer på at få sin vilje, når det kommer til fjernsyn

Her konfronterer Ekstra Bladets reporter Sverre Qvist Lars Løkke Rasmussen om episoden, hvor han nægtede at blive spurgt til sit dårlige omdømme
Følg Politik

Lars Løkke må ikke være nem at dele remote control med. Venstre-formanden har nemlig tydeligvis sin helt klare mening om, hvad han ønsker at se på tv - specielt når det kommer til hans egne optrædener.

Onsdag havde han held med at styre indholdet af programmet Krydsild på TV2 News, da han fik gennemtrumfet, at der ikke måtte spørges til hans lave troværdighed, men han har også en vis erfaring på området.

Her er hans tidligere sammenstød med DR og TV2:

Intern mail afslører: Løkke rasende lige inden LIVE-program

I oktober 2010 sletter kanalchef på TV2 News Mikkel Hertz et lidet flatterende klip med en meget vred Lars Løkke Rasmussen. Mikkel Hertz beklagede få dage senere sin beslutning.

Det skabte især røre, at Ulla Østergaard, tidligere spindoktor for Løkke og gift med Troels Lund Poulsens tidligere spindoktor Peter Arnfeldt, beklagede optagelserne over for Løkkes stab i Statsministeriet telefonisk, selvom hun slet ikke var på arbejde.

TV2 sletter klip med vred Løkke

Løkke tavs om TV2-veninde

I december 2010 afviser DR at efterleve Lars Løkkes krav forud for en tv-debat med Villy Søvndal om sundhedspolitik. Det ville TV2 News derimod gerne.

Men få timer før debattens start blev den kontroversielle Ulla Østergaard fjernet som redaktør, formentlig på grund af sit tætte forhold til Løkke.

I december 2013 var den gal igen. Her nægtede Løkke at tale om sine flyrejser på 1. klasse for danske bistandskroner i TV2's årskavalkade og udeblev af samme grund.

Ekstra Bladet kunne afsløre, at forhandlingerne foregik indtil få timer før udsendelsen skulle optages.

Droppet til stort juleshow: Løkke i slagsmål med TV2

I december 2014 brød Lars Løkke en klokkeklar aftale med DR om et interview med ham og de to BT-journalister bag bogen LLR. Også denne gang var det Ekstra Bladet, der kunne afsløre kontroversen.

Løkke og DR i krig

Herunder kan du se, da Ekstra Bladets reporter konfronterede Løkkes spindoktor, Christian Hüttemeier, med sagen:

Herunder kan du høre, hvad Ekstra Bladets politiske journalister mener om sagen:

Læs meget mere i Ekstra Bladet og på ekstrabladet.dk senere i aften og i morgen

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+