Hans Engells overmand: Spillefugl forudså Tulles triumf

Et politisk orakel ramte plet på oddset, og sikrede storgevinst. Forudse DF-triumf, Venstre-nedsmeltning og Socialdemokratisk succes

Følg Politik

Kender du det politiske orakel? Sms/mms dine oplysninger til 1224 (alm. takst), eller send mail til 1224@eb.dk.

De kloge politiske kommentatorer og selvudnævnte spåmænd kan godt gå hjem og lægge sig.

Hans Engell, Peter Mogensen og Henrik Qvortrup havde inden valget gættet på udfald i øst og vest, men en kunde hos NordicBet fejede dem alle af banen med sine spådomme.

Han havde nemlig regnet valget ud.

Som den eneste spiller forudså den sjællandske kunde, at Dansk Folkeparti ville blive det største parti i Sønderjylland.

Dermed ramte han plet på odds 95 og sikrede sig 7.050 danske kroner. Men spådommene stoppede ikke her.

Den politiske gambler supplerede sit odds med at spille på, at Kristian Thulesen Dahl ville blive valgets største stemmesluger til odds 20. Det betød, at han samlet set kunne indkassere 20.025 danske kroner til sommerbudgtet.

LA-leder til Løkke og Tulle: I kommer til at bide til bolle

Det får han hverken en Ferrari eller et nyt hus hos for, men den skarpe kunde imponerer alligevel oddsætter Tonni Munk Jensen, der også løfter sløret for yderligere pletskud fra det politiske orakel.

- Vi har her at gøre med en kunde, som har været usædvanligt skarp i sine spil på valget. Ikke alene forudså han som den eneste, at Dansk Folkeparti ville blive størst i Sønderjylland. Han var også den eneste, der havde set, at Socialdemokraterne ville sætte sig på Nordsjællands Storkreds.

- Når man dertil lægger, at kunden også gættede rigtigt på Venstres stemmeprocent, antal mandater til rød blok, ugen for afholdelsen af valget og antallet af kvinder i Folketinget, tøver vi ikke med at kåre ham som valgets egentlige ekspert, oplyser NordicBets oddssætter Tonni Munk Jensen i en pressemeddelse.

Men spillerfuglens valgforudsigelser er ikke forbi. NordicBet afslører, at den unavngivne gambler netop har spillet et beløb på, at Venstre går alene i regering.

Løkke: Alle må give sig i regeringsforhandlinger

Løkkes DF-hovedpine: Så uenig er han med Tulle

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind