Annonce:
Annonce:

Har Løkke fået momentum?

Til Stålet: Er du led og ked ved tanken om en hel uge mere med politikersnak og dryppende valgflæsk? Vi forstår dig. Derfor skiller vi hver morgen skidt fra kanel og giver dig kun det vigtigste. Se med nedenfor

Her kan du se det fulde program
Annonce:
Følg Politik

Lars Løkke Rasmussen og Venstre fremlagde tidligere på ugen en samlet asylreform, der skal gøre det mindre attraktivt for verdens flygtninge at søge til Danmark.

Udspillet var i mange iagttageres øjne Venstres livline til statsministerposten, da netop dette område vurderes at være Socialdemokraternes akilleshæl og derved en mulighed for det blå parti at 'angribe de røde med'.

Men har det virket efter hensigten for Løkke og co., og er det lykkedes Venstre at stjæle dagsordenen? Eller er det blevet forpurret af det faktum, at formanden fremlagde forældede tal til pressemødet?

Det spørger Ekstra Bladets 'Til Stålet'-panel blandt andet sig selv og hinanden om i torsdagens udgave af valgprogrammet.

Annonce:

Her ser de også nærmere på Socialdemokraterne og De Radikale, der på et pressemøde onsdag fortalte, at de er klar med millioner til bekæmpelse af bander og mere politi.

Se med over artiklen.

Med en uge til valget var der torsdag enighed i panelet i, at det vigtige i valgkampen lige nu er:

1. Det er vigtig at holde øje med aftenens TV-duel, hvor vi får at se, om Løkke kan nære sig for at være arrogant, og Thorning kan afholde sig fra at afbryde. Og kan Løkke holde sit udlændinge tema kørende?

2. Det er vigtigt at vide, at den danske valgkamp lige nu blot omhandler omkring 500 udlændinge, der enten er dæmmet for, siger S (i alt 126) eller, ifølge V, har fået en urimelige 'lønforhøjelse' af S (i alt 183 familier).

Det synes omvendt ret ligegyldigt, at Per Ørum er vendt tilbage til De Konservative, som ellers forlod til fordel for at være kristen politiker. Vi går ud fra, at han ankommer i redningsvest.

Kender du en politiker eller et parti, der har lavet en sang i forbindelse med valget, så send meget gerne et tip til msc@eb.dk.

Annonce:

Se alle 'Til Stålet'-udsendelser her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: