Helle ved buffeten

Helle Thorning-Schmidt varmede op med at dele roser ud i København, inden hun i aften skal i ny duel med Lars Løkke Rasmussen

- Kom så Helle.

Sådan lød det fra en vælger på Frederiksberg Runddel ved middagstid, da statsminister Helle Thorning-Schmidt kom forbi og delte røde roser ud.

Samtidig kunne hun nyde duften fra en brasiliansk kødbuffet, der sydede over grillen.

Selv om Frederiksberg bliver kaldt den grønne ø på grund af det konservative bystyre, var der mødt mange socialdemokrater og almindelige vælgere op for at hilse på statsministeren.

Der skal godt med kød til at stå en valgkamp igennem, men Helle Thorning-Schmidt nøjedes med at se på varerne i Kødbyen på Vesterbro i København (Foto: Tariq Mikkel  Khan)
Der skal godt med kød til at stå en valgkamp igennem, men Helle Thorning-Schmidt nøjedes med at se på varerne i Kødbyen på Vesterbro i København (Foto: Tariq Mikkel Khan)
 

Udover brasilianske bøffer, dufter der af roser og ikke mindst røde jordbær, men hvis vælgerne havde ventet, at Helle Thorning-Schmidt ville møde op i en rød jakke, blev de skuffede.

Hun havde en lys blomstret jakke på, der faldt godt ind i billede på Frederiksberg Runddel, hvor forældre med børn havde mere travlt med at komme ind i Frederiksberg Have end at få en rose af den socialdemokratiske partiformand.

Godt nok var der øl på bordet i kødbyen på Vesterbro, men Helle Thorning-Schmidt sprang over. Hun nøjedes med at tale politik (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Godt nok var der øl på bordet i kødbyen på Vesterbro, men Helle Thorning-Schmidt sprang over. Hun nøjedes med at tale politik (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Helle Thorning-Schmidt brugte en time på Frederiksberg og Vesterbro på at dele roser ud og tale med vælgere, inden hun skulle hjem og forberede sig til aftenens tv-debat på DR med Venstres formand Lars Løkke Rasmussen.

Helle Thorning har endnu ikke haft tid til at holde en fridag under valgkampen. Udover de mange roser, som skal uddeles, har hun også holdt en del taler. Sidst til Grundlovsdag på Christiansborg. (Foto: Lars K. Hansen)

127 kommentarer
Vis kommentarer