Her er Løkkes 'lumre' legekammerat

Manden bag vin-festen, som Løkke i tirsdags deltog i, 'hænger' pt. bag på busserne 

Fabio Avenoso nøjes ikke med at blive fotograferet med landets statsminister. (Foto: Ekstra Bladet)
Fabio Avenoso nøjes ikke med at blive fotograferet med landets statsminister. (Foto: Ekstra Bladet)

Den italienske restauratør Fabio Avenoso omgiver sig med en lang række celebrities fra både ind- og udland.

Derfor skulle Lars Løkke Rasmussen, som er stamgæst i Danmarks mest romantiske restaurant, som Fabio kalder den, heller ikke snydes for en invitation til italienerens private 51 års fødselsdag.

Men hvem er egentlig denne Fabio?

Udover at blive afbildet med en stribe kendisser, som også er at finde på Restaurant Fabios hjemmeside under punktet 'Hall of fame', er Fabio Avenoso også en del af gadebilledet i øjeblikket.

Bagenden af flere busser er plastret til med en reklame for Restaurant Fabio. Her gnider en smuk nøgen kvinde sit venstre ben op af ejeren, som i bedste James Bond-stil fuldt påklædt i smoking nonchalant kigger ud i luften.

Se også: Løkke til vinfest midt under Danmarks værste flygtningekrise

Ekstra Bladet har spurgt Fabio Avenoso om, hvordan han og statsministeren kender hinanden.

Han giver dog telefonrøret videre til sin danske kone og medrestauratør, fordi hun efter hans udsagn mestrer det danske sprog bedre. Christine Aagaard fortæller, at hun og Fabio egentlig havde afskrevet Løkke til festen.

- Vi inviterede for et par måneder siden og fik et ok fra statsministeren om, at han gerne ville komme. Da dagen så nærmede sig, havde vi indstillet os på, at han nok ville aflyse på grund af situationen med flygtningene, fortæller Christine Aagaard til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Her er Lars Løkke Rasmussen til Fabio Avenosos fødselsdag tirsdag. (Privatfoto)
Her er Lars Løkke Rasmussen til Fabio Avenosos fødselsdag tirsdag. (Privatfoto)
 

Statsministeren valgte dog tirsdag aften at vende den danske flygtningekrise ryggen og i stedet tilbringe nogle timer i festligt lag med smukke modeller, en overdådig trøffelmenu og vin.

- Vi har kendt ham i to-tre år, hvor han er kommet tit i restauranten - det er dog blevet sjældnere efter at han er blevet statsminister, siger Christine Aagaard, som tilføjer, at festen tirsdag var et privat arrangement.

Se også: Efter vinfest: Løkke svarede igen i nat

Løkke kom på den private gæsteliste efter nogle gange at have deltaget i venners arrangementer, som blev holdt hos Fabio.

- Vi tænkte, at han var da sød, og så blev han statsminister igen, fortæller Christine Aagaard om, hvordan Lars Løkke blev en del af det faste klientel til restauratørparrets private arrangementer.

Artiklen fortsætter under billedet...

Danmarks statsminister gik tirsdag aften ombord i en menu, hvor det gennemgående tema var trøfler - en a det italienske køkkens fineste ingredienser. (Privatfoto)
Danmarks statsminister gik tirsdag aften ombord i en menu, hvor det gennemgående tema var trøfler - en a det italienske køkkens fineste ingredienser. (Privatfoto)

Løkke har også tidligere deltaget i Fabio Avenosos fødselsdag, mens italieneren ikke kommer til Løkkes fødselsdag og ikke har karakter af en nær ven, som statsministeren taler i telefon med:

- Lars Løkke kom kort forbi, deltog i middagen og tog så hjem. Han gik som den første. I tirsdags virkede han stille, men slappede af og hyggede sig med sin kone og nogle venner. Det var nok meget rart at kunne slappe lidt af, fortæller Christine Aagaard, som tilføjer, at alt spændte af, som hun og Fabio havde ønsket sig.

Se også: Forarget over Movias nye reklame: Er det 5A i anal edition?

- Din mand hænger også på busserne med en flot afklædt kvinde - er det dig?

- Nej, det er en model.

- Ok - for den reklame er da rimelig iøjnefaldende?

- Det er også meningen og en del af den internationale stil, vi gerne vil køre på vores restaurant. Min mand synes, det er flot og mere. Vi havde jo også et modeshow som del af festen, og sådan noget er jo meget almindeligt udover de danske grænser.

- Med fare for at lyde fordomsfuld, så er din mand jo italiener - du må være meget lidt jaloux anlagt...

- Jeg ved, hvor han er om natten, slår Christine Aagaard, som har været kvinden i Fabio Avenosos liv i 15 år, fast.

- Men er han en typisk dameglad italiener?

- Nej, han er meget stille og rolig. Ellers var jeg ikke gået med til det - hvis der var en anden agenda bag, siger Christine Aagaard, som fortæller, at hun og Fabio ikke har børn, men tre hunde.

Efter interviewet med Fabios hustru, har Ekstra Bladet modtaget et billede af det dansk-italienske par, som vidner om, at Christine Aagaard langt fra behøver at føle sig truet af den nøgne model.

Restauratør Fabio Avenoso med sin billedskønne hustru Christine Aagaard. (Privatfoto)
Restauratør Fabio Avenoso med sin billedskønne hustru Christine Aagaard. (Privatfoto)

Thulesen Dahl og Løkke (foto: Jens Dresling) Dansk politik - 10. sep. 2015 - kl. 11:00 Tulle om Løkkes vinfest: Han skal lægge sig i selen

1 af 2 Her er Lars Løkke Rasmussen til Fabio Avenosos fødselsdag tirsdag. (Privatfoto)
2 af 2 Fabio Avenoso nøjes ikke med at blive fotograferet med landets statsminister. (Foto: Ekstra Bladet)
128 kommentarer
Vis kommentarer