Her er Støjbergs svar på satiretegning

Opdateringen på Facebook har givet masser af reaktioner på Facebook.

Glædelig jul, Politiken, skriver Inger Støjberg på Facebook til dette billede.
Glædelig jul, Politiken, skriver Inger Støjberg på Facebook til dette billede.

Dagbladet Politiken fik sindene i kog hos flere, da de for et par uger siden bragte en satiretegning af integrationsminister Inger Støjberg, der tænder et juletræ, hvor en hængt flygtning er 'pynt' på juletræet sammen med lys og en dannebrog-guirlande.

Kort før den 23. december blev til juleaftensdag kom Inger Støjberg med sit eget modsvar til tegningen i en opdatering på Facebook med ordene 'Glædelig jul, Politiken.

Indlægget har på trods af det sene tidspunkt fået masser af folk til tasterne. De fleste med rosende ord til Støjbergs humor.

- Selvom jeg virkelig finder din politik frastødende og sammenlignelig med tegningen, så synes jeg, at du har en formidabel humor og jeg håber på, at du får en god jul og forhåbentlig en oplyst en af slagsen, skriver Michael Christiansen, mens Mikkel Pedersen skriver:

- Ja, man må da - om ikke andet - give dig, at du er immun overfor kritik Inger...

Daniel Hjorthmose skriver i sin kommentar:

- Troede hendes træ skulle pyntes med guld øreringe og guldtænder, samt diverse halskæder, ure og vigelsesringe .. Du overrasker mig Inger, der er måske et menneske med hjerte inde bag den umenneskelige facade alligevel?

Inger Støjberg har været på manges læber de sidste par dage efter blandt andet en heftig debat i Ekstra Bladets tv-studie om, hvilke værdier politiet skal tage fra flygtninge, der kommer til landet.

241 kommentarer
Vis kommentarer