Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Holst i ny løgn: Afsløret af internt brev til Løkke

Carl Holst skrev i brev til Lars Løkke, at spindoktor var ansat som hans personlige assistent - det er stik imod hans tidligere forklaring

Se hvad Regionsrådets formand og næstformand har at sige til sagen.

Et underskrevet brev fra Carl Holst til statsminister Lars Løkke Rasmussen afslører forsvarsministeren i endnu en løgn i sagen om hans spindoktor.

Brevet er stilet til regeringens ansættelsesudvalg, som ud over Løkke består af finansminister Claus Hjort Frederiksen og udenrigsminister Kristian Jensen. Emnet er ansættelsen af Christian Ingemann som Carl Holsts særlige rådgiver.

Holst skriver i brevet, som Ekstra Bladet er i besiddelse af:

’Christian Ingemann Nielsen var fra medio 2014 til juni 2015 ansat som presserådgiver i Region Syddanmark og personlig assistent for mig som regionsrådsformand’

Den beskrivelse af Ingemanns ansættelse i Region Syddanmark står i direkte kontrast til det, forsvarsministeren tidligere har sagt i sagen.

Se dokumentationen her:

 

 

Dansk politik - 16. sep. 2015 - kl. 19:37 DF-næstformand: Carl Holst risikerer politianmeldelse

Modstridende forklaring
I et interview med TV2 har Holst eksempelvis sagt:

– Jeg kan godt forstå, at man er kritisk, hvis man får det indtryk, at vi har haft ansat en mand som en særlig rådgiver eller som en personlig assistent for mig. Men det er heller ikke det, han har været ansat til, har Carl Holst sagt til TV 2.

I Christian Ingemanns cv, som er vedlagt brevet til regeringstoppen, bliver han desuden beskrevet som ’p.a. (personlig assistent, red.) for regionsrådsformand Carl Holst’.

Spindoktoren oplyser til Ekstra Bladet, at Carl Holst ikke har nogen kommentarer til brevet til Folketingets ansættelsesudvalg.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lars Løkke Rasmussen til sagen.

Dansk politik - 16. sep. 2015 - kl. 15:28 Holsts spindoktor får dobbeltløn: Så meget scorer han

Lavede debatindlæg for Holst
Christian Ingemanns ansættelse i Region Syddanmark er kommet i fokus, efter at der er blevet rejst mistanke om, at han har ført valgkamp for Carl Holst på skatteborgernes regning.

Det afviser Carl Holst hårdnakket er tilfældet. Og det er i den forbindelse, han har afvist, at Ingemann var hans personlige assistent, da han var regionsrådsformand.

Det er dog de seneste dage blevet afsløret, at Ingemann har skrevet debatindlæg og pressemeddelelser for Holst under valgkampen.

Cv og visitkort
Det er også kommet frem, at Christian Ingemann på sit visitkort har haft titlen ’personlig assistent for regionsrådsformand’.

Desuden har Ingemann også været omtalt som Carl Holsts personlige assistent på et cv, som har ligget på hans tidligere arbejdsplads hjemmeside.

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Holst og Løkke i kærlig omfavnelse. Holst brev direkte Venstre-formanden, at Christian Ingemann havde været hans personlige assistent. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Politik
Mest læste i Politik
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen