Holsts efterfølger: Jeg er forundret

Stephanie Lohse skoser igen regionsrådsformand Carl Holst: Hvorfor stod Carl Holst ikke bare ved, at han havde en personlig assistent

Carl Holst var i samråd i dag. Se hans reaktion efter mødet her.

Hvorfor stod Carl Holst ikke bare ved, at han havde en personlig assistent, i stedet for at tale usandt og benægte det.

Det undrer Carl Holsts efterfølger på formandsposten i Region Syddanmark, Stephanie Lohse, sig såre over i et interview med Jyllands-Posten.

- Det her med ’personlig assistent’-titlen, det hænger jeg mig personligt ikke så meget i. Jeg kunne jo få et modeflip i morgen og kalde min sekretær for personlig assistent. Er der nogle, der kan bidrage med en præcis definition af, hvad forskellen på de to funktioner i givet fald skulle være? Jeg meget svært ved at se det odiøse i, at man har en, man kalder en personlig assistent, siger Stephanie Lohse til avisen.

Carl Holst ærgrer sig over, at sagen skygger for hans arbejde som forsvarsminister. (Polfoto) Dansk politik - 17. sep. 2015 - kl. 15:26 Venstre-borgmestre: Holst-sagen skader vores parti

Dansk politik - 17. sep. 2015 - kl. 08:40 Løkke om Holst: Har tillid til mine ministre

- Det har jo stået klart ret hurtigt, at Ingemann har lavet andet end blot projekt ”Smart Vækst & Velfærd”. Det stod også i stillingsopslaget, at han kunne indgå i den daglige ledelsesbetjening. Og det har været helt åbenlyst, at manden har lavet begge dele, og derfor kan man jo undre sig over, at Carl ikke bare har stået ved det fra starten. Jeg er i hvert fald forundret, lyder det fra efterfølgeren.

Se Stephanie Lohse reaktion efter regionrådsmøde onsdag. 

64 kommentarer
Vis kommentarer