Annonce:
Annonce:

Holsts spindoktor får dobbeltløn: Så meget scorer han

Forsvarsministerens omstridte spindoktor har fået løn fra Region Syddanmark ved siden af indtægten som Holsts særlige rådgiver 

Se hvad Regionsrådet havde at sige til det hele efter et ekstraordinært møde.
Annonce:
Følg Politik

Lønnen som Carl Holsts spindoktor er ikke den eneste indtægt, Christian Ingemann Jensen har nydt godt af på det seneste.

Et svar, som regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen (S) har modtaget fra Region Syddanmark, viser nemlig, at Ingemann også har fået løn fra regionen i juli, august og september.

Ekstra Bladet er i besiddelse af svaret.

Den 21. august tiltrådte Christian Ingemann Nielsen som såkaldt særlig rådgiver for forsvarsministeren. Dermed har Ingemann altså haft en periode med dobbeltløn.

Her har han haft en månedsløn på knap 43.000 kroner om fra Region Syddanmark, fremgår det af et svar fra regionen. Som spindoktor for Carl Holst får Ingemann en månedsløn på godt 60.000 kroner. Begge beløb er eksklusive pension.

Venstre-mand: Holsts spindoktor truer mig

Annonce:

Afsluttet dagen før valget
Christian Ingemann Nielsen var ansat i det regionale projekt 'Smart Velfærd og Vækst' indtil 30. juni 2015. I februar blev det imidlertid besluttet, at projektet skulle forlænges med tre måneder. 

'Christian Ingemann Nielsens ansættelsesperiode blev i februar 2015 forlænget frem til udgangen af september 2015. Han modtager løn i den periode', lyder det i svaret fra Region Syddanmark til Jørn Lehmann.

Ikke desto mindre blev det på et direktionsmøde den 17. juni besluttet, at projektet nu var afsluttet. Det var dagen før folketingsvalget.

Den 27. juni blev Christian Ingemann Nielsen fritstillet, og Carl Holsts spindoktor har altså efterfølgende fået udbetalt løn fra Region Syddanmark - selvom han ikke har arbejdet for regionen.

Mærkeligt
Regionsrådsmedlem Jørn Lehmann Petersen (S) undrer sig:

- Det er noget mærkeligt noget. Hvis han er fritstillet, og han selv har bedt om det, så synes jeg ikke, han skal have løn. Hvis han ikke selv har bedt om, så kan jeg ikke forstå, at man ikke kan bruge ham et andet sted. Vi mangler da personale nok, siger han.

Annonce:

Ekstra Bladet har været i kontakt med Christian Ingemann Nielsen. Han ønsker ikke at kommentere sagen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: