Islamkritiker i vildt angreb på Tulle: 'Danmark står foran udryddelse'

Lars Hedegaard revser Dansk Folkepartis formand, Kristian Thulesen Dahl, i en statusopdatering på facebook

Lars Hedegaard lægger et fingrene imellem i en statusopdatering på facebook, hvor han lancerer hårdt angreb mod Kristian Thulesen Dahl. (Foto: Jacob Ehrbahn)
Lars Hedegaard lægger et fingrene imellem i en statusopdatering på facebook, hvor han lancerer hårdt angreb mod Kristian Thulesen Dahl. (Foto: Jacob Ehrbahn)

'Vi er alene og må selv tage kampen. Dansk Folkepartis udspil om flere flygtninge viser, at partiledelsen enten ikke aner, hvad islam går ud på, eller vælger at lukke øjnene for det'.

Islamkritiker og stifter af Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, kommer på facebook med en hård kritik af Dansk Folkeparti efter deres seneste udmeldning.

Onsdag har de nemlig udtalt, at Danmark godt kan tage i mod flere flygtninge, men at de i så fald skal placeres i flygtningecentre og sendes tilbage til deres hjemland, når der igen er kommet fred.

Og disse udtalelser har i den grad faldet den omstridte debattør for brystet.

'Nu skal vi pludseligt tage flere migranter. Hvor mange flere vil Thulesen Dahl ikke fortælle, så lad os gætte på et sted mellem 50.000 og en million. Men det er ikke noget problem, siger den nyomvendte formand, for alle disse muslimer skal bo i lejre og ikke have noget med det omgivende samfund at gøre, skriver Lars Hedegaard og fortsætter.

Freden kommer ikke
'De skal sendes tilbage, så snart der bliver "fred" i deres hjemlande. Det har der aldrig været de 1400 år, hvor kaoskraften islam har ødelagt menneskers muligheder for at leve et værdigt liv. Freden kommer ikke, så længe det knusende flertal bekender sig til en blodtørstig ideologi, der sætter alle andre kendte folkemordsregimer i skyggen'.

Afslutningsvis skriver Lars Hedegaard, at han tror, at der er dystre udsigter for Danmark. Ligeledes mener han ikke, at Dansk Folkeparti er berettiget til at bruge 'Dansk' i sit navn.

'Det nye er, at muhammedanerne frit kan oversvømme Europa, hvor de selvfølgelig vil behandle de vantro på samme måde, som de har gjort der, hvor de kommer fra. Vi står foran udryddelse.
Dansk Folkeparti er ikke dansk og giver ikke fem flade øre for folket', skriver han.

På twitter har Anders Samuelsen allerede lagt Hedegaards iltre facebookopdatering op, hvor han kalder den 'et vildt angreb på Tulle'.

Også den politiske kommentator Henrik Qvortrup er gået til tasterne på twitter, hvor han skriver.

'Det nye er ikke, at Hedegaard er islamkritisk. Det nye er, at han vender sin vrede mod Thulesen Dahl og DanskDf1995'.

Se Qvortrups opdatering og læs hele Hedegaards opdatering herunder:

211 kommentarer
Vis kommentarer