Jernring om Helle

Sikkerheden er i top omkring Helle Thorning-Schmidt på Bornholm - men det bliver meget mere intenst i morgen, når hollænderen Geert Wilders kommer til øen

Statsminister Helle Thorning-Schmidt blev interviewet af Troels Mylenberg i Allinges gamle brandstation. (Foto: Rasmus Flindt)
Statsminister Helle Thorning-Schmidt blev interviewet af Troels Mylenberg i Allinges gamle brandstation. (Foto: Rasmus Flindt)

Der bliver passet godt på statsminister Helle Thorning-Schmidt under Folkemødet i Allinge på Bornholm.

Da hun ved middagstid skulle tale på den gamle brandstation i Allinge, tog politi og sikkerhedsfolk ingen chancer.

Politihunde sniffede rundt, mens borde og stole blev vendt, for at politifolkene kunne se, om der skulle gemme sig noget.

Mellem 400 of 500 mennesker dukkede op for at høre Helle Thorning-Schmidt, der, selv om hun havde beskyttelse af politi og sikkerhedsfolk, havde svært ved at komme igennem de overfyldte små gader.

Politiet er generelt massivt til stede ved Folkemødet. (Foto: Anthon Unger)

Helle slog sig løs
Derfor blev mødet udsat i næsten et kvarter, men så var det ellers en veloplagt Helle Thorning-Schmidt, der slog sig løs.

Hun blev modtaget som en rockstjerne, da hun kantede sig igennem menneskemassen for at komme frem til talerstolen.

Mens hun virkede afslappet og i godt humør, havde politi og sikkerhedsfolk travlt med at holde øje med, hvad der foregik omkring hende. Men hun var blandt venner, og det eneste generende for hende var, da en helikopter fløj over den plads, hvor hun talte.

Wilders kommer
Flere at tilhørerne ærgrede sig over, at det var nødvendigt med så meget sikkerhed omkring Helle Thorning-Schmidt, men som der også blev talt om på den gamle brandstation, så venter alle, at det bliver meget værre i morgen, når hollænderen Geert Wilders kommer til øen.

(Foto: Rasmus Flindt)
(Foto: Rasmus Flindt)
 

74 kommentarer
Vis kommentarer