Annonce:
Annonce:

Joachim B: Du pisser på vælgerne, Skipper

Pernille Skipper har valgt ikke at gå på barsel. Det er hendes valg. Men så bør hun passe sit arbejde i folketinget, mener Ekstra Bladets politiske kommentator, Joachim B. Olsen

Det er hyklerisk, at Pernille Skipper ikke tager sin barsel, men samtidig opfordrer andre til netop det, mener Joachim B. Olsen.
Annonce:
Følg Politik

Pernille Skipper (EL) har ikke deltaget i 32 ud af 36 møder, siden hun den 6. august blev mor for anden gang. Hun bliver væk fra samråd, afstemninger, udvalgsmøder og tilsyn.

Det gør hun, selvom hun højt og helligt overfor Ekstra Bladet har forsikret vælgerne om, at hun skam passer sit arbejde i Folketinget,

- Jeg arbejder fuld tid. Jeg passer alle mine arbejdsopgaver som socialordfører og ligestillingsordfører, alle mine arbejdsopgaver, sagde hun til Ekstra Bladet.

Hykleri
Pernille Skipper har været én af de fremmeste fortalere for, at mænd skal tage mere barsel. Men det gider hun dog ikke selv. Det kan man mene er hyklerisk.

Men der kan ikke være to meninger om, at når Pernille Skipper har valgt barslen fra, så skal hun også passe sit arbejde som folkevalgt.

Men det gør hun ikke og det er for at bruge et gammelt Johanne Schmidt-Nielsen citat at 'pisse på vælgerne'.

Annonce:

Artiklen fortsætter under videoen ...

Revolutionær trostkist
Hvorfor opfører en erfaren parlamentariker som Pernille Skipper sig så arrogant overfor vælgerne?

Hvis Pernille Skipper var gået på barsel, så skulle hendes suppleant indkaldes. Skippers suppleant er den revolutionære trostkist, Jonathan Simmel. Og han er ikke populær i Enhedslistens folketingsgruppe.

Jonathan Simmels ekstreme holdninger passer ikke ind i Enhedslistens rejse mod at fremstå som et mere pragmatisk venstrefløjsparti, som nok ønsker sig grundlæggende ændringer af det danske samfund, men hvor man ikke længere taler højt om revolution.

Se videoen øverst i artiklen

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Annonce:

Hør seneste afsnit af Ekstra Bladets politiske podcast Ingen kommentarer, hvor Brian Weichardt og Joachim B. Olsen har beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S) i studiet om ulighed og børnefattigdom:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: