Annonce:
Annonce:

Joachim B i frådende angreb: Jarlov er en amatør

De Konservative har intet fattet og har derfor skabt kæmpe problemer i blå blok, mener den liberale kuglestøder

Annonce:
Følg Politik

Joachim B. og Rasmus Jarlov er røget en tur i bokseringen på de sociale medier.

Ifølge Joachim B. er Rasmus Jarlov (K) og Det Konservative Folkeparti nemlig en flok amatører, der forsøger at vælte en minister uden særlig grund.

- De konservative skaber et kæmpe problem, når de vil vælte en minister på denne baggrund, hvor en minister ikke har gjort noget anderledes end nogen anden minister.

Artiklen fortsætter under videoen

Hør hvad de Konservatives formand Søren Pape Poulsen havde at sige efter krisemødet med partilederne fra blå blok onsdag aften i Statsministeriet

- Det er amatør-agtigt. De problematiserer noget, som er normalt kutyme, uddyber Joachim B. Olsen.

Annonce:

Kom en tur på kontoret
Men Rasmus Jarlov mener ikke, at ministerens regnemetoder er normal kutyme, hvilket også var årsagen til, at Rasmus Jarlov brugte en del af tirsdagen på at få ministeren til at indrømme, at tal i landsbrugspakken var misvisende i et samråd.

Så nu tilbyder Rasmus Jarlov Joachim B. Olsen en lektion på kontoret, hvor han vil forklare, hvad der galt med ministerens tal.

Intet nyt
Ifølge Joachim B. Olsen har Det Konservative Folkeparti ikke forstået, at miljøminister Eva Kjers regnemetoder er kutyme i politik.

- Det gør alle regeringer, og det er det, som KF ikke har forstået. De har gjort et problem ud af noget, som er kutyme, når man præsenterer politiske pakker.

Claus Hjort: Ønsker Pape virkelig valg?

- Det er ikke for at sige, at det er kutyme, at man fremlægger forkerte tal, for det er ikke det. Men man har gjort lige som alle andre regeringer og prøvet at give et billede af, hvordan ser det her ud om et par år. Det gør en forsker ikke. Han sidder med forskerbriller på, lyder det fra Joachim B. Olsen.

Mere drama: Socialdemokrater afbryder samråd med Eva Kjer

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er farligt at leve, du kan dø af det
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: