Joachim B. Olsen i shitstorm efter Anker-kommentar

Folketingsmedlemmet fra Liberal Alliance må undskylde facebook-opdatering om Anker Jørgensen

Her kan du se Ekstra Bladets politiske redaktør, Steen Larsen, fortælle om Anker Jørgensens betydning i dansk politik

Søndag var alle politiske skel nærmest vasket væk, da politikere fra begge lejre hyldede den afdøde socialdemokratiske statsminister Anker Jørgensen, der sov stille ind 93 år gammel.

Men det var dog ikke alle, som kunne lade være med at komme med kontroversielle betragtninger på Anker Jørgsensens dødsdag.

Folketingsmedlem fra Liberal Alliance Joachim B. Olsen kom nemlig særdeles galt af sted med en facebook-kommentar, som han senere valgte at slette.

(Foto: Facebook/Jegfortyrder.dk)
(Foto: Facebook/Jegfortyrder.dk)

- Now I know what a statesman is. He's a dead politician. We need more politicians, skrev den tidligere kuglestøder som en kommentar til Anker Jørgensens død, hvilket bedste kan oversættes til, 'Nu ved jeg, hvad en statsmand er. Han er en død politiker. Vi har brug for flere politikere'.

Se også: Helles sidste besøg hos Anker: Vi talte gamle dage og sang

Særligt på Twitter undslap den opdatering ikke folks opmærksomhed og blandt andet Peter Hummelgaard, der er medlem af Folketinget fra Socialdemokratiet, lagde ikke fingre i mellem.

Og Hummelgaards kritik stod bestemt ikke alene.

Pludselig kunne Joachim B. Olsen da også godt se, at han havde jokket en smule ved siden af og valgte at slette sin opdatering og skrive en ny.

'Min sidste opdatering var en fejl. Undskyld! Anker Jørgensen var utrolig sympatisk. Ingen tvivl om det. Han var folkekær. Han prægede sin tid og sit parti. Men som statsminister var han ingen succes. Det mener Socialdemokraterne jo heller ikke selv' skrev han blandt andet i sin opdatering, som kan læses i fuld længde herunder.

Anker Jørgensen er død i dag, den 20 marts 2016 i en alder af 93 år. (Foto: MIKKELSEN JOHAN) Dansk politik - 20. mar. 2016 - kl. 21:06 Anker Jørgensens død går verden rundt

Se også: Lars Løkke: Mange vil savne Anker

Min sidste opdatering var en fejl. Undskyld! Anker Jørgensen var utrolig sympatisk. Ingen tvivl om det. Han var folkek...

Opslået af Joachim B. Olsen på 20. marts 2016

1437 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere