Annonce:
Annonce:

Joachim B. Olsens firma under tvangsopløsning

Den kendte kuglestøder og erhvervspolitiker har glemt at aflevere regnskab for sin virksomhed, og derfor er staten gået i gang med at tvangsopløse det

Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance har ikke lavet sit regnskab for 2015, og derfor er staten ved at opløse hans selskab med tvang. Polfoto: Rumle Skafte.
Joachim B. Olsen fra Liberal Alliance har ikke lavet sit regnskab for 2015, og derfor er staten ved at opløse hans selskab med tvang. Polfoto: Rumle Skafte.
Annonce:
Følg Politik

Den tidligere kuglestøder blev ramt af rykkere, men gjorde ikke noget, så nu har staten sat gang i maskineriet for at få lukket Joachim B. Olsens foredragsfirma.

Den nuværende erhvervsordfører for Liberal Alliance etablerede anpartsselskabet kaldet 'Steel Balls Unlimited' tilbage i 2009, men i dag står det registreret som 'under tvangsopløsning' i Det Centrale Virksomhedsregister, CVR.

- Der er ingen aktivitet eller indtjening i firmaet, jeg har bare ikke fået afleveret regnskabet til tiden. Det er meget udramatisk, siger Joachim B. Olsen til Ekstra Bladet.

Pia Olsen Dyhr langer ud efter tæske-Olsen

Ingen spekulation
Firmaet havde i det seneste regnskab for 2013/2014 et underskud på 6242 kroner. Samtidig var der ingen egenkapital og en gæld på 123.000 kroner, som angiveligt er til Joachim B. Olsen selv, hvilket dog ikke fremgår af regnskabet.

Annonce:

Hvis et selskab er ved at gå konkurs, så kan ejeren spekulere i at lade staten lukke selskabet, så man kan slippe for at hyre en advokat til arbejdet. Det gør sig dog ikke gældende her, forsikrer den tidligere kuglestøder.

- Jeg beklager, at jeg ikke har afleveret regnskabet til tiden, men der er intet spekulativt i det her. Jeg betaler en bøde, og selskabet kører videre. Det er ren og skær forglemmelse.

Førtidspensionist til Joachim: Siger du jeg ikke gider arbejde?

Rykker på rykker
Erhvervsstyrelsen sender først en rykker ud, da de ikke modtager regnskabet rettidigt. Derefter sender man et varselsbrev, da Joachim B. Olsen ikke reagerer på rykkeren.

Til sidst kommer så et brev, hvor der står, at selskabet er under tvangsopløsning og den 25. januar i år fratrådte den tidligere kuglestøder som direktør i firmaet. Men det var ikke planen, og nu vil erhvervsordføreren samle firmaet op i stedet for opløsningen.

- Den dag, jeg ikke er i politik, så vil jeg muligvis bruge firmaet igen, så jeg vil ikke lukke firmaet, siger han.

Annonce:

Joachim B. om 'flygtninge-spytter': Møgsvinet skulle have et par flade

Intet offer
- Burde du ikke følge reglerne, når du som politiker kræver, at andre mennesker følger dem?

- Der er intet offer, ingen har taget skade. Det er bare et regnskab, som ikke er afleveret til tiden, siger Joachim B. Olsen.

Joachim B får skældud: 'Jamen det er ikke en pirat-taxi'

I juni 2015 var politikeren gæst i 'Dans med de kendte'. Se eller gense det her

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Danmark skal ikke lade sig intimidere
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: