Joachim B. om 'flygtninge-spytter': Møgsvinet skulle have et par flade

Et billede af en mand, der tilsyneladende spytter på en gruppe flygtninge, skaber stærke reaktioner på sociale medier

At spytte på folk er noget af det mest modbydelige, man kan gøre, mener Liberal Alliances Joachim B. Olsen. (Foto:  Joachim Adrian)
At spytte på folk er noget af det mest modbydelige, man kan gøre, mener Liberal Alliances Joachim B. Olsen. (Foto: Joachim Adrian)

- Det er ydmygende og foragteligt. Hvis man er så uopdragen og modbydelig, at man spytter på folk, så skal man have et par flade.

Sådan lyder det fra Joachim B. Olsen (LA), efter et billede af en mand, der tilsyneladende spytter på en gruppe flygtninge, har spredt sig på de sociale medier.

På en motorvejsbro over E47 betragtede den midaldrende mand den store strøm af flygtninge, der i går vandrede fra Rødby til Sverige langs motorvejen, da han pludselig begyndte at spytte ned på dem. Ifølge billedets fotograf, Sigrid Nygaard råbte han efterfølgende, at de skulle 'skride hjem'. Det skriver Information.

'Føj for den lede'
Billedet har hastigt spredt sig på sociale medier, hvor det skaber stærke reaktioner.

Konservatives Mette Abildgaard delte i går billedet med følgende tekst:

I en kommentar til billedet skrev Liberal Alliances medlem af folketinget, Joachim B.Olsen:

- Hvis det er sandt, så skulle han have et par flade. Helt ærligt. Sikke et møgsvin!

Overfor Ekstra Bladet uddyber han:

- Der kan være alle mulige politiske uenigheder om, hvordan den her situation skal takles, og det er helt fair. Men at spytte på folk er noget af det mest modbydelige og ydmygende, man kan gøre mod et andet menneske, siger han og tilføjer:

- Jeg synes, det er en skærpende omstændighed, at han spytter på folk, der er i så vanskelig en situation. Så i den situation, der mener jeg, at man bør få et par flade, siger han.

Og det er ikke kun Joachim B. Olsen, der finder situationen forkastelig:

367 kommentarer
Vis kommentarer