Johanne køber millionvilla med 'søde Casper'

Lobbyist i lyseblå skjorte har scoret Johanne Schmidt-Nielsen. Nu flytter parret og kærestens to børn sammen i villa i Valby

Johanne Schmidt-Nielsen stemmer her til Folketingsvalget 2015 (Foto: POLFOTO)
Johanne Schmidt-Nielsen stemmer her til Folketingsvalget 2015 (Foto: POLFOTO)
Følg Politik

Johanne Schmidt-Nielsen dropper det multikulturelle Nørrebro-liv.

I stedet flytter hun i attraktiv Valby-murermestervilla sammen med sin nye kæreste Casper Hyldekvist, der er direktør og partner i Primetime Kommunikation, som bedriver PR og lobbyisme.

Det fortæller hun i en sms til Ekstra Bladet:

'Jeg kan bekræfte, at jeg har købt et hus i Valby med min søde kæreste Casper og hans to børn. Derudover har jeg ikke noget at tilføje. Jeg har altid forsøgt at holde mit privatliv privat.'

Af den offentlige tinglysning fremgår det, at Johanne Schmidt-Nielsen og kæresten ejer hver en halvdel af huset, der ifølge Boliga.dk er solgt for 6.415.000 millioner kroner.

Villaen ligger i det såkaldte forfatterkvarter, der ligger klods op af musikgymnasiet Sankt Annæ og nær Vestre Kirkegård, der bl.a. huser det legendariske 'Røde Hav'. Stedet hvor socialdemokratiske kæmper er stedt til hvile. Senest med Anker Jørgensen.

Artiklen fortsætter under billedet

Sådan ser Johanne Schmidt-Nieksens forstadsidyl ud her onsdag morgen (Foto: Linda Johansen)
Sådan ser Johanne Schmidt-Nieksens forstadsidyl ud her onsdag morgen (Foto: Linda Johansen)
 

Lyseblå skjorte
Johanne Schmidt-Nielsen har hidtil boet i en andelslejlighed på 84 kvm. i Blågårdsgade på Nørrebro. Tæt på barer, caféer og små butikker med alverdens håndlavede ting.

I Valby flytter hun ind i 153 kvm plus kælder på en stille villavej, men storbyens glæder på hippe Vesterbro er kun en kort cykeltur væk.

Hvor længe Johanne Schmidt-Nielsen har været kærester med Casper Hyldekvist står ikke klart. Men i juni bekræftede Enhedsliste-profilen, at hun havde fået en ny mand i sit liv.

- Jeg kan bekræfte, at han går i lyseblå skjorter. Men du ved godt, at jeg aldrig har haft lyst til at tale om mit privatliv på den måde, sagde hun til B.T.

Johanne Schmidt-Nielsen trak sig tidligere på året som Enhedslistens politiske frontfigur. Hun kan pga. Enhedslistens rotationsprincip ikke genopstille til næste folketingsvalg.

I maj stoppede Johanne Schmidt-Nielsen som frontfigur i Enhedslisten. Her kan du høre Ekstra Bladets politiske journalist Kristian B. Larsen vurdere den driftige politiker 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+