Johanne: Lydmand troede min sekretær var Anders Samuelsen

En lydmand troede, at Johanne Schmidt-Nielsens sekretær var Liberal Alliancens formand, Anders Samuelsen, og ville sætte en mikrofon på ham

I 2007 bad den tidligere formand for de Konservative Bendt Bendtsen den unge Johanne Schmidt-Nielsen om at hente noget kaffe til ham før en partilederrunde på TV2. Han troede nemlig, at hun arbejdede som piccoline på tv-stationen.

Siden den hændelse har Johanne Schmidt-Nielsen været så meget i medierne, er hun nok ikke længere bliver forvekslet med tilfældige piccoliner. Men det er tilsyneladende ikke alle ansatte på landets tv-stationer, som lige har styr på, hvem Liberal Alliancen formand er.

Politiker-quiz: Du gætter ALDRIG, hvem de er ...

Det lytter politikerne til i valgkampen

I går forvekslede en lydmand på TV2-programmet 'Go' Aften Danmark' i hvert fald Johanne Schmidt-Nielsens sekretær, som hedder Anders, med Liberal Alliancens formand, Anders Samuelsen. Enhedslistens politiske ordfører delte efterfølgende selv den sjove historie på Facebook.

JohanneSchmidt

Drømmen: Fru Fock, for en kort bemærkning

 

Thyra hælder mod venstre: Se hendes forklaring her

Den stressede lydmand kom over til sekretæren i venteværelset og spurgte, om han hed Anders. Det gjorde han. Derefter ville lydmanden give Johanne Schmidt-Nielsens sekretær en mikrofon på, men det syntes Anders måske ikke var en så god ide.

'Det kunne nu ellers være blevet en god udsendelse…', skriver Johanne Schmidt-Nielsen på Facebook.

Efter penis-plakat: John vælter sig i frække tilbud

 

 

75 kommentarer
Vis kommentarer