Kaos i Kongens Have: Ældre ægtepar måtte droppe koncert

Erik og Bente Olsen kom i god tid til en koncert i Kongens Have, men kø-kaos fik dem til at droppe koncerten

En romantisk aften for ægteparret Erik og Bente Olsen fik en skuffende start, da de ikke kunne kom ind til en koncert i Kongens Have. Foto: Mogens Flindt
En romantisk aften for ægteparret Erik og Bente Olsen fik en skuffende start, da de ikke kunne kom ind til en koncert i Kongens Have. Foto: Mogens Flindt

Et ældre ægtepar håbede på en romantisk aften i Kongens Have. Men inden romantikken kunne gå i gang, blev den spoleret af time lang kø.

Erik og Bente Olsen satte allerede kursen mod København klokken 14.30, hvor de skulle til koncert i Kongens Have, da de satte sig ind i toget fra Nørre Alslev.

De ville gerne være i god tid, da de ville være sikre på gode pladser i den gamle have.

- Jeg havde købt billetterne i gave til min kone, da det er var hendes 65 års fødselsdag. Og vi havde begge set frem til en aftenen med god musik, siger Erik Olsen.

Erik er ikke længere så vaks på benene, og dette var en af grundende til, at de ville ankomme i god tid til København.

- Jeg troede ikke mine egne øjne. Der var en meget lang kø, men vi håbede på, at det ville gå hurtigt, siger Bente Olsen, da hendes mand ikke længere er godt gående.

- Jeg kunne ikke mere, efter vi havde stået op i halvanden time. Jeg måtte sidde ned, derfor satte vi os på bænken overfor haven. Nu ved jeg ikke, hvad vi skal gøre, siger Erik Olsen.

Artiklen forsætter under billedet...

Køen strakte sig helt ned til Nørreport, og det var her, at Erik og Bente måtte give op, da de ikke kunne stå op længere.  Foto: Mogens Flindt
Køen strakte sig helt ned til Nørreport, og det var her, at Erik og Bente måtte give op, da de ikke kunne stå op længere. Foto: Mogens Flindt

Ingen hjælp
Køen foran indgangen til Kongens Have udviklede sig hurtigt, da det tog lang tid at få folk igennem portene og ind på de grønne plæner, hvor flere koncerter i løbet af aften skulle løbe af stablen.

- På vores billetter stod der, at vi skulle ind af port seks. Vi spurgte vagterne, om vi kunne gå ind af en anden indgang, men de sagde, at det kunne vi ikke, forklarer Erik Olsen.

Ude foran Kongens Have stod der flere vagter, da Ekstra Bladet mødte det ældre ægtepar, men de var ikke meget behjælpelige, forklarer Erik Olsen.

- Jeg ville så gerne have hørt Gert Henning-Jensen (dansk tenor sanger red.), det var faktisk den eneste grund til, at vi kom herind, da vi holder meget af musikken, siger Bente Olsen.

Kæmpe succes
Arrangøren bag 'En romantisk aften i Kongens Have' kalder arrangement for en succes.

- Når succesen bliver så stor og vejret falder så heldigt ud, så er alle succes-parametre ligesom kommet sammen på en gang, så vil der komme mange mennesker, og så vil der være pres på, siger Peter Binder ejer af PB Action, der står bag koncerten i Kongens Have.

Selve arrangementet kostede 300 kroner per billet, og der har været stor efterspørgsel efter billetterne forklarer Peter Binder.

- Til alle store events vil der være mange mennesker, og det har jo bare været en kæmpe succes, så det er jo positivt. Men jeg er ked af, hvis der er nogen, som ikke har kunne komme ind, siger Peter Binder.

Mange af gæsterne havde købt billet i forvejen, men arrangøren forklarer, at det også var muligt at købe billet i indgangen, hvilket har skabt ekstra kø.

- Der har været et kæmpe pres, og når noget er en større succes, end man kunne forvente sig, så bliver det sådan, at nogen vil opleve lange ventetider, og det beklager jeg og er ked af.

Pengene tilbage
Imens de stod i køen prøvede Erik Olsen at kontakte arrangørerne bag 'En romantisk aften i Kongens Have', men det var forgæves.

- Jeg har ringet flere gange for at få hjælp, da jeg ikke kunne stå op længere og gerne ville ind, men det har ikke været muligt at få fat på nogen, siger Erik Olsen og forsætter.

- Nu vil jeg ringe til dem i morgen. Vi har brugt penge på transporten herind og billetterne, det løber op i flere hundrede kroner, dem vil jeg gerne have tilbage nu, siger den ældre herre.

Det ældre ægtepar fortæller, at der var flere, der ligesom dem opgav at komme ind. I følge Erik Olsen gik flere i vrede, da de havde ventet halvanden time. Parret er kede af, at de ikke kom ind til koncerten med Gert Henning-Jensen, og vil nu prøve at få deres penge tilbage.

Selvom flere har gået forgæves til en 'En romantisk aften i Kongens Have', så vil det ikke være muligt at få refunderet billetten i følge Peter Binder, der ikke mener, at det kunne være anderledes.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter