Kendt entertainer vil i byrådet

Hvis Amin Jensen kommer i Hvidovre Byråd vil han både kæmpe for flere smil og færre frustrationer

Entertainer Amin Jensen stiller op til kommunalvalget i Hvidovre for Nationalpartiet. Foto: Anthon Unger
Entertainer Amin Jensen stiller op til kommunalvalget i Hvidovre for Nationalpartiet. Foto: Anthon Unger

Entertainer og operasanger Amin Jensen går ind i politik og stiller op til kommunalvalget i Hvidovre for Nationalpartiet.

Han ser frem til at præge udviklingen i byen og være med til at gøre en forskel for andre.

- Jeg så gerne, at Hvidovre Kommune fik sin egen festuge, sin egen operafestival og en revy og i den grad få Hvidovre på landkortet for noget positivt, siger Amin Jensen i en pressemeddelelse.

Hans fokusområde tæller både dem, der sætter et smil på læben og dem, der kan få smilet til at stivne.

- Jeg vil kæmpe for, at alle borgere får en lovlig og retfærdig behandling fra kommunens side og en konsekvens, hvis ikke det sker. Den stemme vil jeg rejse, siger Amin Jensen.

Nationalpartiet blev stiftet i 2014 og har siden forsøgt at blive opstillingsberettiget til Folketinget - foreløbig uden held.

Det er blandt andet kendt for, at digteren Yahya Hassan forgæves stillede op som kandidat til Folketinget på partiets vegne.

Formand for Nationalpartiet Kashif Ahmad er byrådsmedlem i Hvidovre og spidskandidat. Han blev valgt ind som medlem af Hvidovrelisten, men er senere blevet løsgænger. Det er første gang, at Nationalpartiet stiller op til kommunalvalget.

- Han er et kreativt friskt pust, som er yderst tiltrængt i det politiske landskab i Hvidovre. Han har et drive og engagement og ikke mindst har han modet til at kalde en spade for en spade, siger formanden.