Annonce:
Annonce:

Kjer i krisestorm glæder sig over restaurantstjerner

Fantastisk at dansk restaurant får tre Michelinstjerner, lyder det fra minister, hvis job hænger i tynd tråd

Annonce:
Følg Politik

Selv om et flertal i Folketinget mener, at hun bør gå af, virker miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) opsat på at passe sit arbejde, som om intet var hændt.

Onsdag eftermiddag troppede hun således op til et planlagt samråd i Miljø- og Fødevareudvalget for at svare på spørgsmål om Bæredygtigt Landbrugs indflydelse på regeringens politik.

Det fandt sted kort tid efter, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) havde gjort det klart, at han har tillid til Kjer.

Og nærmest samtidig med, at samrådet i Miljø- og Fødevareudvalget blev afbrudt med henvisning til, at det var uklart, om ministeren stadig sidder, når dagen er omme, har Eva Kjers ministerium udsendt en pressemeddelelse om noget så fredsommeligt som uddeling af Michelinstjerner.

Onsdag er det nemlig kommet frem, at flere danske restauranter i provinsen har fået tildelt den eftertragtede stjerne, og Geranium i København har som den første danske restaurant fået hele tre.

Det glæder tilsyneladende Eva Kjer Hansen så meget, at hun afbrudt samråd og manglende opbakning fra Folketinget til trods har fundet tid til at lade sig citere i en pressemeddelelse.

- At Danmark nu har en trestjernet Michelin-restaurant er helt fantastisk, men det er også virkelig flot, at vi nu har fået Michelin-stjerner uden for de store byer, lyder det fra ministeren.

- God mad er blevet et kæmpe trækplaster for Danmark, når vi skal tiltrække turister. Michelin-restauranterne sætter det højeste niveau og er med til at profilere dansk gastronomi overfor udlandet, men de er også med til at trække de andre gode danske restauranter med op.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: