Klaus Riskær: Der skal være fri ret til medicinsk cannabis

I dag kom det frem, at Klaus Riskær stiller op til Folketinget. Derfor mødte vi ham til en snak om politik og de udfordringer, han har stået overfor

Erhvervsmand, iværksætter og tidligere europaparlamentsmedlem.

Klaus Riskær har prøvet lidt af hvert, og nu går han altså ind i dansk politik. I dag kom det frem, at han stiller op som folketingskandidat for det nye parti Alternativet, også selvom han i sidste uge blev afvist som spidskandidat efter et møde med Uffe Elbæk, der er stifter af pariet.

Se også: Trods afvisning: Klaus Riskær vil i Folketinget

Men det skal ikke stoppe Klaus Riskær, så nu skal der være kampvalg i partiet, hvor det skal besluttes, hvem der bliver partiets folketingskandidater.

Som tidligere bedrageri-dømt og et kendt ansigt har Klaus Riskær allerede oplevet mange udfordringer ved at stille op i politik. Det tager han dog i stiv arm, som du kan se her:

Klaus Riskær stiller op for Alternativet, fordi han mener, at det er her hans egne holdninger bedst kan forenes med politiken.

Se også: Engell: Alternativet kan blive et problem for Thorning

- Der er rigtig mange mål og forhåbninger, som jeg er fuldstændig enig i. Men det er ikke altid, hvor man skal hen, der er det vigtigste, der er lige så meget hvordan, man kommer derhen. Og det er her, jeg føler, at jeg kan komme med noget, siger han.

I klippet over artiklen kan du høre mere om Klaus Riskær Pedersens tanker om politik, hvor blandt andet medicinsk cannabis bliver nævnt som et nøglepunkt!

137 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere