Klaus Riskær er tæt på

Klaus Riskær Pedersens parti af samme navn har indsamlet 15.156 vælgerklæringer.

Partiet Klaus Riskær Pedersen mangler 6.000 vælgererklæringer for kunne stille op til folketingsvalget.
Foto: Linda Johansen
Partiet Klaus Riskær Pedersen mangler 6.000 vælgererklæringer for kunne stille op til folketingsvalget. Foto: Linda Johansen

Partiet Klaus Riskær Pedersen er i løbet af den seneste måned kommet et pænt skridt tættere på at være opstillingsberettiget til det kommende folketingsvalg.

Det viser Økonomi- og Indenrigsministeriets månedlige status over indsamlede digitale vælgererklæringer, der er opdateret mandag.

Heraf fremgår det, at partiet nu er oppe på 15.156 vælgererklæringer mod 11.261 for en måned siden.

Foto: Linda Johansen Tæt på Riskær har seks børn med fem kvinder: Tre af børnene var ikke mit valg

Dermed mangler der mindre end 6000 for at nå op på det krævede antal, som er 20.109.

Partiets formand, den kulørte forretningsmand Klaus Riskær Pedersen, forklarer den store tilslutning med folks skepsis for det etablerede:

- Jeg kommer fra virkelighedens verden, og der er mange mennesker derude, der vil have en forandring. Det skal være slut med, at dette land styres af 20-30-årige fra det samfundsvidenskabelige fakultet på Københavns Universitet, siger han til Ekstra Bladet.

Partiets erklærede hovedformål er at få lavet et nyt skattesystem, der er mere gennemskueligt end det nuværende.

Det kommende valg til Folketinget skal afholdes senest 17. juni. Det er statsministeren, der fastsætter valgdatoen. 

Alle partier, der er blevet opstillingsberettiget senest 15 dage før valgdatoen, har ret til at komme med på stemmesedlen.

Det er ikke gratis at føre valgkamp. Problemet for Klaus Riskær Pedersen, der gerne vil i Folketinget efter det kommende valg, er dog, at han ikke har nogle penge. Derfor har han fået økonomisk hjælp fra sine sønners virksomhed. Foto: Linda Johansen. Dansk politik Riskær vil i Folketinget: Sønnerne betaler kampagnen

Partiet Klaus Riskær Pedersen ligger nummer et på listen over indsamlede vælgererklæringer til folketingsvalget. Foto: Jens Dresling Dansk politik Riskær stormer mod stemmeseddel

146 kommentarer
Vis kommentarer