Annonce:
Annonce:

'Knaster og bastioner' skiller Tulle og Løkke

Lars Løkke er i fuld gang med at undersøge, om han kan danne en regering. Store forskelle skiller stadig Venstre og Dansk Folkeparti

Annonce:
Følg Politik

Efter endnu en forhandling om den kommende regeringsdannelse er DF-spids Kristian Thulesen Dahl i det meget lidt meddelsomme hjørne.

Han løfter dog sløret for, at forhandlingerne mellem DF og Venstre nu er mere konkrete end tidligere i den process, som afgør, hvorvidt valgets store vinder går i regering eller ej.

En afgørelse er dog stadig langt væk.

- Vi sidder og identificerer område for område, hvor er det vi forholdsvis nemt kan finde hinanden. Og hvor er det, udeståenderne er, siger han til pressen efter mødet.

Tulle til Løkke: Vi mangler et ryk!

Gå hjem og vug Engell: Kristian scorede kassen på valg-odds

Annonce:

- Nu går vi en masse papirer igennem og har tekster på bordet. Det er meget godt, at vi er nået dertil. Men jeg synes stadigvæk, at det er de velkendte politiske knaster og bastioner, der står over for hinaden. Så det er ikke bare at flytte et ord hist og et ord pist, siger Kristian Thulesen Dahl.

Kort efter ankom Liberal Alliance anført af Anders Samulesen. Han var en smule mere kort for hovedet, da han bad de fremmødte reportere svare på. hvor mange mandater Venstre og DF har til sammen. Underforstået: De store borgerlige partier skal ikke regne med, at LA stemmer for hvad som helst.

Asyltallet for maj er det højeste i flere år

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: