Kommentator om politiskole: Regeringen må nok bøje sig igen

Det er mest sandsynligt, at regeringen må bøje sig i forhandlingerne om ny politiskole, vurderer kommentator

Forhandlingerne om en ny politiskole i Vestdanmark ser ikke lovende ud for regeringen forud for møderne med Socialdemokratiet og Dansk Folkeparti i næste uge.

Sådan lyder vurderingen fra Erik Holstein, der er politisk kommentator hos Altinget.

Regeringen ønsker et nyt byggeri, mens de øvrige partier vil bruge eksisterende bygninger til at oprette den nye politiskole.

- Det mest sandsynlige er, at regeringen også kommer til at bøje sig på den del. Jeg kan ikke se, at regeringen har interesse i andet end at få lukket den sag hurtigst muligt, siger han.

Torsdag meddelte justitsminister Søren Pape Poulsen (K), at den nye skole ikke behøver at blive placeret i Herning, som det tidligere er blevet meldt ud.

Erik Holstein er ikke overrasket over meldingen. Han så planen om en politiskole i Herning som et "dødfødt" projekt, fordi Socialdemokratiet og DF ikke ville bøje sig.

- Det er stort personligt nederlag for Lars Løkke Rasmussen (V), at det ender på den her måde. For Pape er det mere en sag, han har arvet, og der gælder det om at lukke den så hurtigt og pragmatisk som muligt, siger kommentatoren.

6 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere