Kristian Jensen får plaster på såret

V næstformanden kommer med i det magtfulde koordinationsudvalg, sikkerhedsudvalget og ansættelsesudvalget

Følg Politik

Udenrigsminister - men ikke vicestatsminister.

Kristian Jensen blev den store taber, da Lars Løkke Rasmussen lagde sin regerings kabale.

Mens de to 'officielt' har kørt et formandskab siden formandsopgøret i Venstre for et år siden, kan Lars Løkke Rasmussen ikke unde Kristian Jensen titlen som vicestatsminister.

Den titel er helt udeladt i den pressemeddelelse, som Statsministeriet har udsendt over de personer, der kommer i de mest magtfulde regerings udvalg.

K-udvalget

Det mest betydningsfulde udvalg er koordinationsudvalget, hvor statsminister Lars Løkke Rasmussen, finansminister Claus Hjort Frederiksen og udenrigsminister Kristian Jensen får plads.

Kristian Jensen får også plads i ansættelsesudvalget sammen med Lars Løkke Rasmussen og Claus Hjort Frederiksen, og desuden får han plads i sikkerhedsudvalget på grund af sin post som udenrigsminsiter. I sidst nævnte udvalg skal han sidde sammen med Lars Løkke Rasmussen, justitsminister Søren Pind og forsvarsminister Carl Holst.

Claus Hjort Frederiksen kommer i spidsen for det betydningsfulde økonomiudvalg, hvor også erhvervs- og beskæftigelsesminister Troels Lund Poulsen og skatteminister Karsten Lauritzen får plads.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+

BREAKINGBREAKING