Kultur-Jelved storsviner DR-succeser

Kulturministeren dumper en stribe af DR's seersucceser

Marianne Jelved svinger håndtasken over DR's store dramasatsninger. (Foto: Johnny Frederiksen)
Marianne Jelved svinger håndtasken over DR's store dramasatsninger. (Foto: Johnny Frederiksen)

DR's store licensfinansierede seersucceser er ikke noget for kulturminister Marianne Jelved (R). Faktisk er det noget af det mest elendige, hun har set.

Det afslørede den radikale veteran, der har det politiske ansvar for Danmarks Radio, torsdag aften i en paneldebat om Udkantsdanmark afholdt af Jyllands-Posten. Her leverede hun højst opsigtsvækkende for en kulturminister flere sønderlemmende anmeldelser af DR's store dramasatsninger.

- Borgen er noget af det mest elendige, jeg har set, sagde hun eksempelvis om den politiske dramaserie, som tog seerne med storm både herhjemme og i Storbritannien, hvorefter den er blevet solgt til flere lande.

- Jeg så de to første afsnit, og siden har jeg overhovedet ikke set noget. For jeg gider ikke se noget, der er så karikeret, lød det fra Marianne Jelved.

Carsten Bjørnlund gav den gas i 'Koks i kulissen'. Foto: Michael Caddy Søndergaard Event & Kultur Arvingerne-stjerne kvæstet på scenen

'Arvingerne' kunne slæbe fem Robert-priser med hjem i går aftes. (Foto: Per Arnesen/DR) Filmnyheder Arvingerne ryddede bordet ved Robert-fest

Den 71-årige minister dumpede også DR's seneste seersucces 'Arvingerne', der har vundet flere priser:

- Af Arvingerne så jeg den første omgang. Den anden omgang har jeg slet ikke gidet se, for jeg gider ikke se, at folk står og råber hinanden ind i hovedet hele tiden.

Marianne Jelved afviste i øvrigt også, at hun så TV2's 'Badehotellet', da hun i stedet hellere ville læse en god bog.

0 kommentarer
Vis kommentarer