Annonce:
Annonce:

Kvotekonge pudser advokat på DF'er

Fiskeriordfører Ib Poulsen har modtaget brev fra en advokat, efter at han har udtalt, at kvotekonge fra Thyborøn har truet ham

Kvotekongen  John-Anker Hametner har pudset sin advokat med DF's fiskeriordfører, Ib Poulsen. Her ses kvotekongen til torskegilde med statsminister Lars Løkke Rasmussen. Foto: Morten Stricker
Kvotekongen John-Anker Hametner har pudset sin advokat med DF's fiskeriordfører, Ib Poulsen. Her ses kvotekongen til torskegilde med statsminister Lars Løkke Rasmussen. Foto: Morten Stricker
Annonce:
Følg Politik

Kvotekongen fra Thyborøn John-Anker Hametner Larsen er blevet så rasende på Dansk Folkepartis fiskeriordfører, Ib Poulsen, at han har pudset en advokat på DF'eren.

Ib Poulsen har således modtaget et kontant brev fra kvotekongens advokat, Lars Espersen. Ekstra Bladet er i besiddelse af brevet.

Striden bunder i, at Ib Poulsen har udtalt til Ekstra Bladet, at John-Anker Hametner har truet ham på Facebook.

Ib Poulsen refererede til en Facebook-kommentar, hvor John-Anker Hametner bl.a. havde skrevet:

’nå men allerførst har de (Ib Poulsen og Socialdemokratiets Simon Kollerup, red.) jo en generalforsamling i Hanstholm Fiskeriforening, de skal deltage i, for øhhhh det plejer de jo, tror jeg skal op og se de ankommer, og LØBER derfra igen.

Afsløring: Kvotekonge pumpede fire millioner i V-ordførers firma

(Artiklen fortsætter under billedet)

Kvotekongens Facebook-konnentar
Kvotekongens Facebook-konnentar
 

Annonce:

I brevet til Ib Poulsen påpeger John-Anker Hametners advokat, at den pågældende sætning ’er suppleret med en smiley (med anstrengt smil) ved start og slut’.

På den baggrund er det advokatens klare opfattelse, ’at der ikke i nævnte sætning på Facebook indeholdes nogen form for trussel eller anden form for personkrænkende udtalelse.’

Hvis Ib Poulsen står ved sine udtalelser til Ekstra Bladet, skal han på skrift undskylde de ’ærekrænkende udtalelser’, skriver advokaten og fortsætter:

- Min klient føler sig krænket, idet læserne af artiklen får det indtryk at han truer med vold. Dette anser jeg for at være et alvorligt forhold, men beror det på en misforståelse, har du nu mulighed for at meddele mig at dette er tilfældet. Ærekrænkelse sanktioneres i dette land i henhold til straffeloven og min klient har ikke taget stilling til, om han ønsker at fortsætte sagen denne vej. Det afhænger naturligvis af dit svar.

Løkkes kvotekonger: Donerede penge på stribe

Annonce:

Tager retssag med sindsro
Ib Poulsen har imidlertid ikke tænkt sig at besvare advokatens brev:

- Jeg har ikke tænkt mig at svare. Det er afsenderens pligt at sikre sig, at modtageren forstår budskabet. Jeg kunne kun tolke det som en trussel, siger han og fortsætter:

- Jeg ser på en eventuel retssag med sindsro. Kan jeg blive dømt for at føle mig truet, så er det jo sådan retssystemet fungere.

- Er det ikke dig, der er fintfølende? Der er jo smileys i beskeden?

- Nu ved jeg jo, hvad jeg har været udsat for af mange andre tiltag i den her sag, hvor jeg er blevet svinet til og fået trusler. Men det kan godt være, at jeg er fintfølende - det skal jeg ikke kunne sige, lyder det fra Ib Poulsen.

John-Anker Hametner har gjort klart, at han ikke ønsker at svare på spørgsmål fra Ekstra Bladet.

Advokat Lars Espersen har ikke nogen kommentarer til sagen.

Kvotekonge pumpede formue i V-profils firma: - Det er en pisse god idé!

 Sådan her lød det fra Ib Poulsen efter DF frede ministeren

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Se beskederne

Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: