LA-formand i Gladsaxe: Flygtninge skal stoppes med pigtråd, politi og soldater

Den lokale formand for Liberal Alliance, Frank Dahlgaard mener, at flygtningestrømmen skal stoppes ved grænsen til Europa.

Frank Dahlgaard mener, at det kræver et pigtrådshegn langs grænsen til Europa, hvis man skal stoppe flygtningestrømmen. (Privatfoto)
Frank Dahlgaard mener, at det kræver et pigtrådshegn langs grænsen til Europa, hvis man skal stoppe flygtningestrømmen. (Privatfoto)

Pigtråd, politi og soldater er, hvad der skal til, hvis man vil stoppe flygtningestrømmen til Europa, skriver formanden for Liberal Alliance i Gladsaxe, Frank Dahlgaard på twitter.

- Det eneste land, som handler rigtigt i Europa er Ungarn. De holder Europas ydre grænse. Det er Tyskland og Østrig, der er problemet, siger Frank Dahlgaard til Ekstra Bladet.

Han henviser til, at Tyskland og Østrig tidligere åbnede deres grænser, og gav flygtningene lov til at rejse gennem landene, for at komme videre til blandt andet Danmark og Sverige.

DF: Send flygtninge til Grønland

Vil stoppe flygtninge fra Alt-mulig-stan

I slipstrømmen på fra flygtninge, som flygter fra krig og ødelæggelse, mener Frank Dahlgaard, at der kommer mennesker som kun er på flugt fra fattigdom, fordi de er på udkig efter et bedre liv i Europa.

- Flygtningene kommer jo fra Afghanistan, Pakistan og alt-muligt-stan, og det er fattige mennesker. Jeg forstår dem godt, og jeg ville sikkert gøre det samme, siger Frank Dahlgaard til Ekstra Bladet.

Men selv om, at han selv ville gøre det samme, så mener han, at det ender katastrofalt, hvis man ikke får stoppet flygtningestrømmen ved grænsen til EU.

DF er klar til flere flygtninge - hvis de rejser igen

Strider mod partiets holdning

Liberal Alliances holdning er, at Danmark skal tage imod flygtninge, og at grænserne skal være åbne for folk, så længe de kan klare sig selv. Det strider mod Frank Dahlgaards Europa-hegn med pigtråd og soldater, men det bekymrer ham ikke, at han er uenig med partiet.

- Skriv du bare, at jeg er uenig. At jeg er asocial og højreorienteret. Jeg er skide ligeglad. Den eneste realistiske løsning, hvis vi vil bevare Europa er, at opbygge Fort Europa, siger Frank Dahlgaard til Ekstra Bladet.

Nu møder Løkke EU-toppen om flygtningekrise