Annonce:
Annonce:

LA henter kendt journalist ind som pressechef

Den tidligere TV 2-vært og nuværende debatredaktør på BT, Line Ernlund, tiltræder den 1. maj hos Liberal Alliance som pressechef

Foto: Lars H. Laursen
Foto: Lars H. Laursen
Annonce:
Følg Politik

Liberal Alliance henter ny pressechef.

Valget er faldet på den tidligere TV 2-vært og nuværende debatredaktør på BT, Line Ernlund.

- Jeg har fået en fantastisk mulighed, som jeg ikke kunne sige - nej tak til. Jeg er optaget af både politik og medier, så at få tilbudt et job som pressechef på Christiansborg er for mig noget ganske særligt, udtaler Line Ernlund i en pressemeddelse fra regeringspartiet..

Line Ernlund har i mange år styret debatten i 'Presselogen' på TV 2 News om søndagen, hvorfra mange måske kan huske hende. Sidste sommer forlod hun jobbet hos TV 2 til fordel for en ny stilling hos BT. Men den post blev altså kun midlertidig for Line Ernlund.

- Vi glæder os utroligt meget til at få Line med ombord. Hun vil indtræde i chefgruppen side om side med Katrine og sammen kan de styrke både den strategiske og den praktiske kommunikation i partiet, udtaler ligeledes direktør hos Liberal Alliance, Mikael Gotfredsen.

Line Ernlund tiltræder den 1. maj, og afløser et andet kendt TV 2 ansigt på posten som pressechef hos LA, nemlig Katrine Hertz Mortensen, der fremover bliver kommunikations- og kampagnechef for regeringspartiet, oplyser Liberal Alliance i en pressemeddelse.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hun vil død og pine med i en regering
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: