Lars Løkke forbyder fadøl

... i hvert fald på sin Facebook, hvor 'fadøl' og 'fadbamser' bliver censureret

Der findes en del billeder af Lars Løkke og fadøl. Både officielle pressefotos som dette fra valgaftenen i 2009 og private billeder fra det sene byliv. Arkivfoto: Thomas Lekfeldt (Polfoto)
Der findes en del billeder af Lars Løkke og fadøl. Både officielle pressefotos som dette fra valgaftenen i 2009 og private billeder fra det sene byliv. Arkivfoto: Thomas Lekfeldt (Polfoto)

Det er næppe nogen hemmelighed, at Lars Løkke godt kan lide at drikke dem. Men man må åbenbart bare ikke tale om det.

Det drejer sig naturligvis om fadøl.

Stedet, hvor det er bandlyst at debattere 'fadøl' og 'fadbamser', er på Lars Løkkes Facebook, skriver MetroXpress.

Avisen skriver, at de to ord bliver censureret fra Lars Løkkes Facebook.

Se også: Forfulgt uskyldighed

Den person, der skriver et indlæg, hvor et eller begge ord indgår, kan selv godt se indlægget. Men det kan ingen andre, takket være en funktion, man kan slå til, når man administrerer en Facebook-side.

- Det virker en smule ynkeligt og desperat, at han under ingen omstændigheder vil associeres med fadbamser på Facebook, når han udadtil i medierne ofte kører en ydmyg linje, hvor han understreger, at han laver fejl og ikke er perfekt, siger lektor i politisk kommunikation på Københavns Universitet, Klaus Kjøller til avisen.

Lars Løkke - her i Folketingssalen, er ikke en mand, der lægger sig ned. (Foto: Jonas Olufson) Dansk politik - 3. mar. 2015 - kl. 16:25 Analytiker: Med Løkke er det altid andres skyld

Det er ikke første gang, at Lars Løkke har alvorlige problemer på grund af Facebook-censur.

I 2011 blev Venstre og Lars Løkke afsløret i at censurere kritikere på Facebook-siden. En række personer blev udsat for samme censur som 'fadøl' og 'fadbamser' nu bliver.

Personerne kunne med andre ord godt selv se, hvad de skrev, men det kunne ingen andre.

Se også: Løkke: Nyt image for mig at efterlade køleskabet FYLDT med øl

En af dem, der dengang blev censureret var Birgit Bergløv, der i en kommentar havde indsat et link, hvor det fremgik, hvad Lars Løkke tidligere havde sagt om danskere og arbejdstid. Et citat, der tilsyneladende ikke helt passede ind i den aktuelle Venstre-politik.

- Efter en halv time var det fjernet, og jeg var blokeret. Det var jo bare et link med hans egne udtalelser. Jeg var små-rystet, men jeg ved jo godt, at mange andre er blokeret. Alligevel havde jeg slet ikke regnet med det, sagde hun til DR.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Lars Løkke og Venstre, men spindoktor Christian Hüttemeier ved ikke, om det vil være muligt.

Ifølge MetroXpress, har Venstre nu fjernet den automatiske censur af 'fadøl' og 'fadbamser'. Til gengæld er der angiveligt fuld sving i den manuelle censur.

204 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere