Lars Seier til LA-boss: Du er velkommen i Parken

Tidligere storsponsor i Liberal Alliance åbner armene for Alex Vanopslagh, der har været involveret i to voldsepisoder

Rigmanden Lars Seier inviterer Liberal Alliances nye leder i Parken. FOTO: Tariq Mikkel Khan
Rigmanden Lars Seier inviterer Liberal Alliances nye leder i Parken. FOTO: Tariq Mikkel Khan

Rigmanden Lars Seier Christensen har tidligere spyttet millioner af kroner i Liberal Alliances partikasse via Saxo Bank.

Nu åbner han igen armene for partiet og den nye politiske leder Alex Vanopslagh, som Ekstra Bladet i dag kunne afsløre har været involveret i to voldsepisoder som fan af FC Midtjylland.

En ung Alex Vanopslagh poserer foran et tørklæde for ultras-fraktionen. Privatfoto Tæt på Afsløring: LA-bossens vilde ungdom - deltog i fodboldvold

Lars Seier har i dag kastet sin kærlighed på FCK og Parken, hvor han er blevet storaktionær. Hans private investeringsselskab Seier Capital A/S købte i marts måned 22,55 procent af aktierne i PARKEN Sport & Entertainment

Lars Seier fik overrakt en FCK-trøje, da pressemødet gik i gang. Foto: Tariq Mikkel Khan FC København - 7. mar. 2019 - kl. 10:49 Lars Seier om kæmpe FCK-investering: - Det er gået meget hurtigt

Og Lars Seier ser gerne Alex Vanopslagh lægger vejen forbi FCK's højborg. Som en kommentar til et opslag på facebook, hvor  Alex Vanopslagh forklarer om sin fortid som fodboldbølle, skriver Lars Seier:

- Glimrende! Du er velkommen i Parken!

Det kommer dog næppe til at ske. Alex Vanopslagh holder stadig med ulvene fra Midtjylland, fremgår det af en kommentar til Lars Seier:

- Lars Seier Christensen glæder mig til at fejre en Midtjylland sejr i parken med dig

Alex Vanopslagh er i øvrigt ikke den eneste politiker, der holder med FC Midtjylland. Tidligere i år viste de to tidligere Venstre-ministre Inger Støjberg og Kristian Jessen stolt trøjerne frem efter ulvenes pokal-triumf i Parken:

Privatfoto
Privatfoto
 

114 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere