LA's ulverod: TV-vært gik til politiet efter ulvedrab

LA's ulverod: TV-vært Sebastian Klein gik til politiet, med 'den viden', han har om ulvedrabet i Vestjylland. En viden, han også delte med Liberal Alliances ledelse

Sebastian Klein gik til Midt- og Vestjyllands Politi med 'den viden', som han ligger inde med om forløbet i det ulvedrab, der efterforskes. Foto: Bo Nymann
Sebastian Klein gik til Midt- og Vestjyllands Politi med 'den viden', som han ligger inde med om forløbet i det ulvedrab, der efterforskes. Foto: Bo Nymann

TV-vært Sebastian Klein oplyser nu til Ekstra Bladet, at han efter det massivt omtalte ulvedrab i Vestjylland gik til politiet med den viden, som han ligger inde med om sagens forløb.

- Jeg har delt den viden, jeg har om forløbet, med Midt- og Vestyllands Politi.

- I øvrigt har jeg ingen yderligere kommentarer, siger Sebastian Klein til Ekstra Bladet.

Ekstra Bladet kunne i går afsløre, at Sebastian Klein også delte denne viden med Liberal Alliances Leder Anders Samuelsen og partiets miljøordfører Carsten Bach. Oplysninger, der omhandler den afgåede LA-folketingskandidat Steffen Troldtofts involvering i sagen. Herunder, at drabet var foregået på Troldtofts mark, og at det dræbende skud kom fra et nært familiemedlem, der nu er sigtet.

En konservator ser nærmere på den dræbte ulv fra Ulfborg Foto: Gregers Tycho Dansk politik LA taget i ulve-fup: Samuelsen advaret af DR-vært

Man skal henvende sig
Liberal Alliances politiske ordfører Christina Egelund sagde i et interview med Ekstra Bladet torsdag, at hun ikke ved, om Sebastian Klein har kontaktet politiet om sagen, men hun mener, at hvis man ligger inde med viden om en sag, der efterforskes, så skal man gå til politiet med det.

- Der løber alle mulige rygter om den sag alle mulige steder. Og jeg har det bare sådan, at hvis man mener, man ligger inde med afgørende viden om en sag, som efterforskes, så skal man jo henvende sig til politiet, lød det torsdag fra Christina Egelund.

Skal ulve dræbes?

Ulverod i LA
LA's politiske ordfører afviste i et interview på DR søndag aften, at partiet skulle kende til den afgåede folketingskandidats rolle i ulve-sagen. Det til trods for, at Anders Samuelsen og Carsten Bach blev kontaktet af Sebastian Klein om sagen en uge inden interviewet på DR. 

Christina Egelund blev præsenteret for en video, der viser ulven, der bliver skudt, men hun blev også bedt om at forholde sig til deres afgåede folketingskandidats rolle i det.

- De klip, vi har set her i aften, og omstændighederne omkring den her episode, hvor det er foregået, er helt nye oplysninger for mig, så det vidste jeg simpelthen ikke.

- Jeg kan i hvert fald sige så meget som, at det er helt nye oplysninger for os og for mig, lød det fra den politiske ordfører.

Grafikken er fjernet på grund af opdateringer på sitet.
 
445 kommentarer
Vis kommentarer