Annonce:
Annonce:

LA's ungdomsparti: Tillad kannibalisme og sex med lig

Bare det er frivilligt: Samuelsens unge disciple kræver ret til døde mennesker i både dobbeltsengen og på havegrillen

De frisindede unge Anders Samuelsen-fan kræver ret til sex med lig, som derefter kan ryge en tur på grillen. Foto: Linda Johansen
De frisindede unge Anders Samuelsen-fan kræver ret til sex med lig, som derefter kan ryge en tur på grillen. Foto: Linda Johansen
Annonce:
Følg Politik

Kannibalisme og nekrofili - altså sex med lig - skal være tilladt, hvis det står til Liberal Alliances Ungdom (LAU).

Anders Samuelsens unge disciple kræver nemlig, at man skal kunne testamentere sin krop til lige præcis, hvad man har lyst til. Eksempelvis sex og kannibalisme, fremgår det af en ny resolution på ungdomspartiets hjemmeside.

Dermed kræver de unge liberale altså også ret til at dyrke sex med døde mennesker - som i øvrigt efter hyrdetimen også kan få en tur på havegrillen eller indgå i en liberal gryderet. Det skal med andre ord være lovligt, så længe det bare sker efter en frivillig aftale.

I resolutionen, som Liberal Alliances Ungdom vedtog på landsmødet tidligere i denne måned, står: 

Annonce:

'Enhver skal have lov til at testamentere sin krop og ejendom, til hvad personen end lyster. Dette gælder, men er ikke begrænset til, medicinale formål, museer, nekrofili og kannibalisme. Et sådan testamente bygger på en frivillig aftale mellem to parter og skal derfor ikke forbydes.'

 

- Du må testamentere din krop, som du vil. Der er en stor efterspørgsel efter andre ting med dit lig, når du er død. I Florida må du male dit ansigt eller et maleri af dig, mens malingen er blandet op med din aske. Det må du ikke i Danmark. At der står nekrofili og kannibalisme er bare et tegn på, at man må gøre, hvad man vil, forklarer landsformanden for Liberal Alliances Ungdom Stefan Roy Frederiksen, der ikke er sikker på, om nogen rent faktisk vil gøre det:

- Men de skal have lov til at gøre det, hvis de vil. Det er ikke nekrofili og kannibalisme i den forstand, at du er levende.

- Men samtidig går I jo ind for at tillade nekrofili og kannibalisme.

- Du må testamentere din krop til det.

- Men for at det skal give mening, skal der jo også være nogen, som har lyst til at spise mig bagefter?

Annonce:

- Det er fuldstændig korrekt. Men det er ikke omdrejningspunktet. Det er, at du skal have lov til gøre nogle ting med din krop, som du ikke må i dag.

- Men min nabo får så også lov til at gøre nogle ting med min krop - som ikke er tilladt i dag - hvis det er naboen, jeg testamenterer den til?

- Ja, du skal have lov til at testamentere din krop til, hvad du har lyst til. Det er vel din. Når du er død, må du jo have dit sidste ønske. Det er smukt, at du selv kan bestemme om du vil brændes, deles op, donere dine organer, om du vil ...

- Spises?

- Ja, hvis der er en efterspørgsel på det, forklarer Stefan Roy Frederiksen.

Det er ikke første gang, at Anders Samuelsens ung-liberalister har krævet opsigtsvækkende ændringer af den danske lovgivning.

Sidste år måtte de voksne på Christiansborg eksempelvis på brandslukning, da de unge liberale krævede ret til flerkoneri og blodskam.

Simon Emil på brandslukning: Ultraliberale unge kræver fri søskendesex og flerkoneri

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Digital arrogance har skabt et samfund med A- og B-borgere
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: