LIVE-debat: Skal de ældre tvinges fra deres hjem?

NB! Live-debatten er slut. Valgfart2015: Bliver de ældre behandlet ordenligt i Danmark? Det diskuterer Thyra Frank og Bjarne Lausten, når Ekstra Bladet sender live fra Store Torv i Thisted

Anne Nielsen og Lizzie Mogensens plejehjem, Klitrosen nær Thisted, skal laves om til en afdeling for ældre mennesker med en psykisk lidelse. Selvom de har fået tilbudet, så nægter de to kvinder at flytte over på et almindeligt plejehjem.

– Vi er heldigvis beskyttet af lejeloven, så vi bliver. Men vi var meget chokeret, da det blev vedtaget, lyder fra Lizzie Mogensen.

I alt fire plejehjem skal lukkes i Thisted Kommune på grund af besparelser, og det betyder, at flere plejehjemsbeboere skal over på andre plejehjem.

Ekstra Bladet har tidligere beskrevet den dårlige mad, som de ældre får enkelte kommuner, men kan det virkeligt være rigtigt, at de ældre skal behandles sådan? Vi stiller Thyra Frank og Bjarne Lausten det samme spørgsmål, når Ekstra Bladet sender live fra Store Torv i Thisted klokken 17.00.

Hvis du har nogle emner, som du mener, politikerne skal tage op, så skriv dem nedenfor i chatten. Så skal vi nok sørge for, at du får svar.

Live Blog Stil dine spørgsmål til politikerne
 

23 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Hent flere