LIVE: Duel: Thorning går i fælde om løftebrud

Helle Thorning-Schmidt går direkte i fælde om løftebrud i debatten, netop som Venstre har lanceret kampagne om netop brud på valgløfter. Stil spørgsmål til Poul Madsen i live-chatten nedenfor

Nederst i artiklen her kan du stille spørgsmål til Ekstra Bladets medarbejder og Poul Madsen. Chefredaktøren sidder også klar på Twitter med navnet @PomaEB

I aften skal Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen endnu en gang i en såkaldt 'præsidentduel', når de mødes på DR klokken 20.00.

Da de to kamphaner i sidste uge mødte hinanden på direkte tv, gik statsministeren usædvanligt hårdt mod Lars Løkke og hans troværdighed.

Men i aften forventes det, at Lars Løkke Rasmussen smider fløjlshandskerne, når de to kandidater blandt andet skal diskutere indvandrere og sundhed.

Og det bliver særligt i debatten om udlændingepolitikken, at Løkke vil slagte Thorning.

Efter salafisten Adnan Avdic i lørdags opfordrede danske muslimer til ikke at stemme, har han nemlig fået en stor fordel, mener Ekstra Bladets politiske kommentator, Hans Engell.

- Med en flammekaster sætter de fokus på den debat, som Socialdemokraterne og de radikale har prøvet at spille lidt ned. Nu får vi for fuld styrke at vide, hvordan integrations. og udlændingepolitik i Danmark stort set har været mislykket i forhold til bestemte grupper, siger Engell.

Ekstra Bladet sender live før og efter debatten, hvor de to politiske journalister Steen Larsen og Per Mathiessen vil vurdere de to partileders præstation. Du kan desuden læse med i vores live-chat nedenfor, hvor du også kan stille spørgsmål og kommentere.

Se med live fra 19.30.

194 kommentarer
Vis kommentarer