Annonce:
Annonce:

Løkke ansætter kendt kommunikationschef

Løsgænger og tidligere statsminister opruster med tidligere tv-vært, foredragsholder og pr-mand som kommunikationschef på Christiansborg. Det fremgår af Folketingets intranet

Ekstra Bladets politiske kommentator satte ord på Løkkes politiske projekt, da han annoncerede det i starten af januar.
Annonce:
Følg Politik

Den allestedsnærværende debattør og kommunikationsrådgiver Jeppe Søe er blevet ansat som kommunikationschef af løsgænger Lars Løkke Rasmussen på Christiansborg. Her er han nu officielt udstyret med kontor, folketings-e-mail og mobiltelefon.

Det fremgår af Folketingets intranet, hvor Jeppe Søe præsenteres med titel af 'kommunikationschef'.

Jeppe Søe har tidligere meddelt, at han sluttede sig til Lars Løkke Rasmussens nye politiske netværk, da den tidligere statsminister i januar meldte sig ud af Venstre. Nu også med 'en stol på kontoret', oplyser han.

Skulle lære it-systemet
Han fortæller til Ekstra Bladet, at han var på Folketingets it-kursus i går.

Annonce:

- Jeg skulle jo lige lære det. Men ja, jeg sidder på kontor med sekretæren Marianne Sand. Vi har jo nogle ansatte derinde. Vi er to ansatte, Marianne og mig, siger han - og tilføjer i en mail, at han ikke får løn for sit arbejde.

'Det er Pro Bono arbejde,' skriver han.

Jeppe Søe er - ved siden af den nye titel som Løkkes kommunikationschef - også ansat som direktør i Thrane Media, som tilbyder pr- og kommunikations-ydelser.

Han har tidligere haft en række jobs som studievært og journalist - og er gået konkurs med en del firmaer. Eksempelvis et reklamebureau i Vejle, som efterlod en gæld på 15 millioner kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Han var på Folketingets it-kursus i går. Nu er den tidligere tv-vært officielt kommunikationschef for løsgængeren Løkke. Pr-foto og Anthon Unger
Han var på Folketingets it-kursus i går. Nu er den tidligere tv-vært officielt kommunikationschef for løsgængeren Løkke. Pr-foto og Anthon Unger
 

Jeppe Søe har holdt foredrag og været ordstyrer for organisationen Bæredygtigt Landbrug, der er skeptiske over for de klima- og miljøkrav, som Christiansborg har stillet til landbruget. Han har selv tidligere givet udtryk for, at han ligesom mange landmænd er trætte af fordomme og løgne om især konventionelt landbrug.

Annonce:

Talsmand for traktor-demo
Den garvede kommunikationsmand var da også koordinator og talsmand for traktor-demonstrationerne Oprør fra Landet, hvor utilfredse landmænd bl.a. indtog København og Aarhus i protest mod minkskandalen.

Joachim B: Ender minkskandalen med en rigsretssag?

Jeppe Søe har været opstillet til Folketinget for Det Konservative Folkeparti - og har også været medlem af partiet Borgerligt Centrum, som Simon Emil Ammitzbøll stiftede uden den store succes, hvorefter han skiftede til Liberal Alliance. I stedet blev Jeppe Søe ny formand, så længe det varede.

Jeppe Søe bidrager i øvrigt også som skribent på Ekstra Bladets Megafonen - og er bror til forfatteren og skribenten, Synnøve Søe, som døde i 2018. 

Rettelse: I en tidligere version af artiklen stod, at Jeppe Søe arbejder en hel del for Bæredygtigt Landbrug.

Annonce:

Det afviser han i en mail til Ekstra Bladet. 'Bare lige for en god ordens skyld… Jeg arbejder altså ikke for bæredygtigt landbrug. Jeg er ordstyrer og foredragsholder og har holdt to foredrag og været ordstyrer på en debat for dem. Samme har jeg altså for f.eks. Skjern menighedsråd, Landbrug og Fødevarer, Landbonord, 3F og mange andre,' skriver han.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Joachim B: Lars Løkke er gaven, der bliver ved med at give - til sig selv.

Tilbage til Græsted: Domicil Løkke

Job-fest i Løkkes firma

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: