Løkke indtager Statsministeriet: Spindoktoren stopper

Lars Løkkes særlige rådgiver, Christian Hüttemeier, siger farvel til jobbet

Christian Hüttemeier har blandt andet skulle håndtere Venstre-kommunikationen, da Løkke havde rod i bilagene, og senest måtte han i egen høje person stå på mål for Løkkes vredesudbrud i TV 2's sminkerum forud for et interview med kanalen.
Følg Politik

Bedst som Lars Løkke Rasmussen har sagt goddag til jobbet som landets statsminister, smutter en af hans nærmeste rådgivere.

Løkkes spindoktor - eller særlige rådgiver som det også hedder - Christian Hüttemeier har valgt ikke følge med Venstre-formanden i Statsministeriet.

- Det har ikke været nogen nem beslutning at takke nej til muligheden for at følge med i Statsministeriet. Jeg blev ansat til at få Venstre tilbage i regering og Lars Løkke Rasmussen gjort til statsminister. Jeg er stolt over, at det er lykkedes. Og nu er tiden så kommet til nye udfordringer og ikke mindst at prioritere min familie, siger Christian Hüttemeier i en pressemeddelelse.

Christian Hüttemeier har de seneste tre et halvt år været først pressechef i Venstre og siden januar sidste år særlig rådgiver for Lars Løkke Rasmussen.

- Det har været en fantastisk spændende rejse sammen med Danmarks dygtigste politiker. Venstre er Danmarks stærkeste og bedste politiske organisation, som jeg er glad for at have været en del af de seneste år, siger Christian Hüttemeier.

Stor respekt
Af pressemeddelelsen fremgår det, at Lars Løkke Rasmussen tager beslutningen til efterretning.

- Jeg havde meget gerne set, at Christian ville følge med i Statsministeriet. Han har arbejdet stenhårdt for, at Venstre igen skulle få mulighed for at indtage Statsministeriet. Og både jeg og Venstre skylder ham en meget stor tak. Men jeg har omvendt meget stor respekt for hans beslutning, og jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke, siger Lars Løkke Rasmussen.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var Christian Hüttemeier kørt i stilling til at få jobbet som Løkkes spindoktor i Statsministeriet indtil for ganske nylig, men sådan endte det altså ikke med at gå.

Mere fra Ekstra Bladet+

Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+