Løkke om botox-angreb: Det er for lavt

Der var klare tæsk fra V-formanden til Rynke-Thomas, da Ekstra Bladet mødte Lars Løkke på kampagnetur. Han lagde ellers selv for i sine angreb på Helle Thorning i går. Se klippet i artiklen herunder.

Se Løkkes reaktion på botox-spørgsmålene her. (Foto/redigering: Lasse Brøndal)

Se Lars Løkke gå til Ekstra Bladet og Rynke-Thomas i klippet herover.

Lars Løkke banker nu Rynke-Thomas, også kendte som Venstre folketingspolitiker Thomas Danielsen, alvorligt på plads.

Det sker efter, at han i to omgang har bragt botox ind i valgkampen mod Helle Thorning.

- Det er for lavt, siger Lars Løkke til Ekstra Bladet.

Vi har netop fulgt ham på kampagnetur ved Torvehallerne i København.

Venstre-formanden forsøgte ellers først at give indtryk af, at han ikke var klar over, at hans egen partifælle skulle have gjort sig botox-morsom på Helle Thornings bekostning.

Kristian Jensen gider ikke længere høre på sin partifælle Thomas Danielsen og hans syn på Helle Thornings eventuelle brug af botox. (Foto: Rumle Skaffte) Dansk politik Rynke-Thomas får en balle

'Beklager HTS. Folkets panderynker kan ikke fjernes med botox', skrev Rynke-Thomas på twitter.

- Hvad siger du til botox-beskyldningerne i valgkampen?

- Botox-beskyldningerne? spørger Lars Løkke og ligner næsten en mand, der ikke ved, hvad vi taler om.

Foto: Jakob Jørgensen. Dansk politik Efter personangreb: Her konfronteres Løkke

- Ja, din egen Venstremand Thomas Danielsen har sagt, at Thorning ikke kan bruge botox til at fjerne befolkningens panderynder.

- Det må han i givet fald selv stå på mål for. Det synes jeg er for lavt.

Venstres Thomas Danielsen (tv) er for alvor kommet i botox-modvind - og nu fortæller han så Ekstra Bladet, at Helle Thorning er den ene af to, han kender, der bruger botox. Han vil dog ikke fortælle, hvorfra han ved, at hun bruger botox. (Foto: Jens Dresling/Polfoto) Dansk politik Rynke-Thomas i spritny botox-bommert

- Han siger at han ikke vil fortælle, hvorfra han ved, at Helle Thorning bruger botox. Er det noget I taler om i Venstre?

- Altså, jeg har lige svaret på dit spørgsmål, så jeg kan nok ikke komme det meget nærmere.

- Men du har ikke svaret på, om I taler om Helle Thorning og botox i Venstre.

- Altså du kan jo spørge på mange måder. Jeg synes, det der er for lavt. Og egentlig synes jeg også, at det er for lavt, at du griber fat i det og bliver ved med at spørge. Det hører ikke til i valgkampen.

Venstres Thomas Danielsen. Foto: Folketingets hjemmeside. Dansk politik Venstre-mand undskylder botox-brøler

- Men du lagde selv ud i går ved at sige, at hun ikke kan huske noget fra før hun blev statsminister og at der er meget hun ikke ved. Lægger du så ikke selv stilen?

- Arh, jeg tror, jeg sagde, at der er så meget hun ikke forstår. Og der tænker jeg på vores politik, for den har hun ikke forstået meget af. De betaler penge for busreklamer, der kører rundt i København, og de antyder, at det skulle komme til at koste penge at gå til læge, hvis jeg bliver statsminister.

- Og det bliver ved med at sige, at jeg vil skære i dagpengene, selv om jeg gav et løfte og opfordrede hende til at lave en aftale om det i går (i debatten på DR, red.) Og så har de ikke forstået, hvad vores politik går ud på. Det synes jeg godt, at jeg må have lov at sige.

- Du siger også, at hun ikke kan huske noget, fra før hun blev statsminister...?

Her vender Lars Løkke sig om til en anden journalist, der også har spørgsmål.

Thomas Danielsen fra Venstre snakkede om botox under aftenens tv-duel (Foto: Jonas Olufson) Dansk politik V-kandidat i modvind: Rynker kan ikke fjernes med botox

- Vi laver ikke interviews nu. Det er kun Ekstra Bladet, der har en særlig priviligeret position. Det må man forstå, for det er pressens frække dreng i klassen.

Rynke-Thomas trak her til morgen sit botox-tweet tilbage. Men da Ekstra Bladet ringede til ham, begik han en ny botox-bummert, da han sagde, at han 'kun kendte to personer, der brugte botox'. Ole Henriksen og Helle Thorning.

På Lars Løkkes kampagnetur ved Torvehallerne lykkedes det også Ekstra Bladet at få Søren Pind og Søren Gades kommentar til botox-sagen. Se dem i videoklippet her:

(Foto/redigering: Lasse Brøndal)

Se også chefredaktør, Poul Madsen, og opinionsredaktør, Mads Kastrups, vurdering af den hårde tone fra Venstre her:

3 kommentarer
Vis kommentarer