Løkke provokerer Lykketoft: Har ikke fanget budskabet

Lars Løkke Rasmussen taget bladet fra munden og sender en stikpille til Mogens Lykketoft, efter voldsom tale er blevet lækket

Lars Løkke Rasmussen blev af Lykketoft kaldt 'den lille svindler' (Foto: Jens Dresling)
Lars Løkke Rasmussen blev af Lykketoft kaldt 'den lille svindler' (Foto: Jens Dresling)

Mogens Lykketoft er endt i lidt af en mediestorm efter en fødselsdagstale afholdt 9.januar er blevet lækket til pressen.

I en passage af talen lyder det ifølge Berlingske:

- Det er sørgeligt, at den forrige regering var så talent- og profilløs, at den banede vejen tilbage for den lille svindler, der nu er statsminister.

Se også: Lykketoft i voldsom sviner: Løkke er en 'lille svindler'

Nu tager 'den lille svindler' bladet fra munden og giver kækt Lykketoft tilbage af samme skuffe.

Det sker i en facebook-opdatering, hvor Lars Løkke Rasmussen genudsender sin alternative nytårstale med en slet skjult hentydning til Lykketofts lidet flatterende ord.

- Tillader mig lige en genudsendelse... Budskabet er vist ikke nået helt over Atlanten, lyder det i opdateringen.

Den alternative tale, som Løkke lagde på Facebook.

I talen, statsministeren linker til, opfordrer han danskerne til at blive bedre til at tale med hinanden.

- Vi har brug for en bedre samtale med hinanden, hvor vi især lytter til dem, vi er uenige med. At vi erkender, at en sag har flere sider, lyder det hvorefter der dukker en række grove eksempler op i videoen, hvor danskere via facebook har sendt verbale svinere afsted mod statsministeren.

Pia er vred
Heller ikke den nuværende formand for folketinget, Pia Kjærsgaard, er tilfreds med Lykketofts bredside mod den siddende regering og dens ministre.

- Jeg kan se i Berlingske, at Mogens Lykketoft fejrede sin fødselsdag med at sable den tidligere regering ned – hans egen - benævne de nye V-ministre som ”dybt usympatiske” og som om, det ikke var nok også lige kalde den nuværende statsminister ”en lille svindler”, skriver Pia Kjærsgaard som reaktion på talen.

- Hans udtalelser taler næsten for sig selv: her taler en mand langt klogere end andre, en mand der fra sit elfenbenstårn i New York kigger ned på sit lille fædreland.

Mogens Lykketofts spindokter, Ulla Østergaard oplyser til Ekstra Bladet, at FN-formanden sidder i en flyver mod New York og først har mulighed for at udtale sig tirsdag.

623 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere