Løkke søger inspiration til fremtidens arbejdsmarked

Statsministeren vil finde løsninger til, hvordan "vi bliver et rigere samfund, der får alle med"

Under overskriften "Partnerskab om fremtidens arbejdsmarked" har statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) mandag inviteret eksperter, virksomheder, ministre og arbejdsmarkedets parter til inspirationsmøde på Marienborg.

- Det, Danmark vi kender i dag, bygger på, at vi gennem generationer har handlet med andre nationer og udnyttet de teknologiske muligheder maksimalt.

- Vi skal hele tiden være et skridt foran udviklingen, så vores virksomheder også vokser fremover og skaber velstand, siger Løkke i en pressemeddelelse.

- Samtidig skal vi ikke være blinde for, at udviklingen kan gå så stærkt, at mange føler sig utrygge. Det skal vi tage alvorligt.

- Fremgang skal ikke være for de få, men løfte hele vores land. Danskerne skal se med fortrøstning på fremtiden og have mulighed for at gribe den.

- Derfor samler jeg folk med erfaring og gode idéer til et møde på Marienborg på mandag. Jeg glæder mig til at få inspiration til, hvordan vi bliver et rigere samfund, der får alle med, lyder det fra Løkke.

Blandt andre direktør og stifter af Singularity University, Rob Nail, holder et indlæg om, hvordan teknologi forandrer verden.

Tillidsmand Jan Grimstrup fra KP Komponenter, professor Philipp Schröder, Aarhus Universitet og Global Chief Operating Officer Helle Valentin fra IBM kommer også til at debattere fremtidens arbejdsmarked.

Mødet begynder klokken 10.

59 kommentarer
Vis kommentarer