Løkke står overfor rød bloks tæskehold

Der er spørgetime med statsministeren i folketingssalen, og rød blok står klar til at fyre løs. Følg debatten live her. OBS: Live-udsendelsen er slut

Det er uvist, hvor angrebet sættes ind overfor statsminister Lars Løkke (V), men det kommer.

Det er helt sikkert, når statsministeren skal svare på spørgsmål fra Folketingets partier fra klokken 13 i salen.

Den røde blok har mulighed for at fyre løs med spørgsmål, og der er nok at tage fat på efter en hektisk tid i dansk politik.

Rasmus Jarlov fra Det Konservative Folkeparti bliver angrebet på Twitter af Venstres Jan E. Jørgensen. Foto: Rasmus Flindt Pedersen Dansk politik - 29. feb. 2016 - kl. 18:25 V og K skændes videre: Vær lige 'helt stille i et par dage'

Krisen i blå blok ulmer fortsat, og oppositionen har tænkt sig at puste til gløderne.

Den nye miljøminister Esben Lunde Larsen (V) er allerede kaldt i samråd om den omstridte landbrugspakke og den konsekvenser for naturen, som i sidste ende kostede Eva Kjer Hansen (V) jobbet.

Foto: Rasmus Flindt Pedersen Dansk politik - 29. feb. 2016 - kl. 17:02 Væltede Eva Kjer fortryder intet trods kritik

Det er meget muligt, at også statsministeren må svare på spørgsmål om landbrugspakken, og de grønne tiltag, som støttepartiet De Konservative fortsat mener, skal vedtages.

Samtidig er justitsminister Søren Pind (V) lige nu i modvind, fordi man bliver ved med at finde mobiltelefoner i cellerne hos de tiltalte i terrorsagen.

De mistænkte har mobiler og kan kommunikere med omverden, selvom de er underlagt besøgs- og brevkontrol.

Det er en hån mod retsfølelsen. Der er en overvejende risiko for, at de kan koordinere vidneforklaringer, og så kan de lægge hindringer ud for politiets efterforskning, mener socialdemokraternes retsordfører Trine Bramsen.

Det får konsekvenser for retsfølelsen og politiets efterforskning, når terrortiltalte har adgang til mobiltelefoner i fængslet. (Foto: Jan Dagø) Dansk politik - 1. mar. 2016 - kl. 09:47 S er telefon-tossede: 'Pind i alvorlige problemer'

Allerede søndag beskrev Ekstra Bladet, at en af de tiltalte i forbindelse med terrorsagen i København er flyttet af arresten i Ringsted til Politigårdens Fængsel, fordi han igen havde en mobiltelefon.

101 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i Nyheder
Mest læste i Nyheder
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere