Løkke svines på Facebook for nyt terrorudspil: Her er hans svar

Venstres formand får massiv kritik på Facebook, efter han har foreslået et terroreftersyn. Men Lars Løkke er hurtig med et svar til sine kritikere

Lars Løkke var
Lars Løkke var

Tre dage efter terrorangrebet mod København har Lars Løkke Rasmussen og de øvrige borgerlige partier taget hul på debatten om terrorrisikoen mod Danmark.

På Facebook løfter Venstres formand sløret for et forslag, som han har udarbejdet sammen med den øvrige del af oppositionen:

Men statsminister-kandidaten får hård kritik for sin timing her lige efter weekendens terrorangreb. Også blandt sine egne vælgere.

Han svarer dog hurtigt igen:

- Træls kommentar - fem sårede betjente må da have vist dig at de var 'up front' - det kunne have kostet mange flere civile livet. Og det er så træls du bruger dette til valgkamp - du har tabt mig som fortaler nu, skriver Lena Fabrin Damm.

 

Men samme kritik lyder fra en anden vælger

- Kære Lars Løkke Rasmussen. Jeg håber absolut, at du er vores statsminister efter næste valg. Jeg vil dog bede dig om ikke at falde i og søge nemme stemmer ved at gå med på 'mere overvågning'. 

- Det er Danmark vi lever i. Ikke DDR. Almindelige borgere skal ikke udsættes for overvågning. Punktum, skriver Thomas Bundgaard, der hurtigt får svar fra Venstre formand

Svines til
Andre Facebook-brugere er anderledes kontante i deres angreb mod Lars Løkke, men igen følger han hurtigt op med et svar. Heriblandt et par kække af slagsen.

- LLR sidder du i dit nye forgyldte rygeskur?, skriver Søren Helming Rasmussen.

- Det var en usmagelig opdatering - ligene er dårligt kolde før I er ude med valgplakaterne.. Der skal ændres på udlændingepolitikken mener I.. Er det mon gået hen over hovedet på Lars Løkke og Co, at den mistænkte rent faktisk var født i DK, Og havde statsborgerskab i landet.. Ham havde I næppe fået ved grænsebommen eller på asylcenteret. Skam dig.. Stå sammen som folkevalgte og glem valgretorikken for en stund, skriver Judith Christensen

 

Også et par konspirationsteoretikere har fundet vej til Lars Løkkes Facebook-profil, men det tager han med ophøjet ro.

- Altså det Frygtelige False flag som der lige har været lign. af her i Danmark mener du eller hvad ? Lars Løkke Rasmussen.. vi er mange derude,- der sidder og venter på i vitterligt fortæller folk SANDHEDEN om NWO og dens agenda 21!!!, skriver Githa Nova Lindberg.

Vi skal handle
Facebook-opdateringen kommer som følge af en kronik i Jyllands-Posten.

Her er blå bloks partiledere i form af Søren Pape Poulsen, Andersen Samuelsen, Kristian Thulesen Dahl og Lars Løkke Rasmussen gået sammen om et forslag, der skal sikre, at politiet fremover har de fornødne redskaber i kampen mod terror.

- Truslen er reel. Den forsvandt ikke, da politiet skød og dræbte den formodede gerningsmand på Svanevej. For selv om han tilsyneladende var ene om sin gerning, så var han ikke alene om at ønske skade Danmark og alle de med os, der har valgt demokrati og frihed, skriver de i Jyllands-Posten.

Og ifølge de fire partiledere er en del af løsningen fem punkter, som du kan se herunder.

Seneste nyt

Det er fuldstændig hat og brille

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.