Løkkes bror har meldt sig ud af Venstre

Knud Løkke Rasmussen fortsætter sit virke som byrådsmedlem i Fredensborg Kommune som løsgænger

Knud Løkke Rasmussen er ikke længere medlem af Venstre (Foto: Venstre)
Knud Løkke Rasmussen er ikke længere medlem af Venstre (Foto: Venstre)

Lars Løkke Rasmussens lillebror, Knud Løkke Rasmussen, er ikke længere medlem af Venstre.

Det siger han til Sjællandske, sn.dk.

-  Jeg er ked af, at det ender sådan for mig, udtaler han.

Årsagen til udmeldingen er interne stridigheder lokalt i Venstre i Fredensborg Kommune, hvor Knud Løkke Rasmussen nu fortsætter som løsgænger.

- Jeg har kæmpet i over et år for at ændre situationen, men det er ikke lykkes. Det handler om Venstre i Fredensborg Kommune, ikke Venstre på landsplan. Den dag jeg bliver obduceret, vil man finde et blåt hjerte i mig, og til folketingsvalget stemmer jeg på Venstre, siger Knud Løkke Rasmussen til lokalmediet.

Oprydning
Sjællandske skriver, at Knud Løkke Rasmussen har 'mistet tilliden' til to andre lokale Venstre-folk. Og at der ifølge Venstre-formandens bror er en 'uheldig' 'politisk kultur' i byrådsgruppen.

Knud Løkke Rasmussen ønsker ikke at kommentere sin udmeldelse yderligere over for Ekstra Bladet. Han henviser i stedet til sin Facebook-side, hvor han har uddybet sin beslutning.

Her lyder det bl.a.:

- Jeg håber inderligt, at den lokale vælgerforening vil benytte anledningen til at rydde godt og grundigt op, så man ved valget i 2017 kan fremstå som et reelt og troværdigt alternativ, skriver Knud Løkke.

Se hele opdateringen her:

294 kommentarer
Vis kommentarer